og

Gastromad på TV – Grillet kylling med spidskål

af | Anmeldelser, Fjerkræ, Grill - BBQ, Hovedretter, Opskrifter

REKLAME

Jeg har i længere tid været helt pjattet med denne asiatisk inspireret marinade som passer super godt til mine grillede kyllinge-, svine- eller laksestykker. Da jeg skulle komme frem til de forskellige opskrifter til Mig og Min Mad var denne marinade en sikker vinder sammen med kylling.

 

Her I den fjerde video til Mig og Min Mad tilbereder jeg Grillet Kylling med Spidskål som er super nem, at gå til. Man kan sagtens bruge gas eller kul grill til denne lækre sommerret, som passer perfekt til en hverdag. Jeg har i opskriften valgt, at serverer kyllingerne sammen med grillede spidskål og en skøn gammeldags mormor dressing.

 

Følger man min blog kan man fornemme, at jeg holder af, at grille både forår, sommer, efterår og vinter. Jeg er tilmed så heldig, at have en overdækket terrasse, hvor jeg kan stå i læ for især regnen. I videoen kan man også se, at det sner en del mens kyllingerne grilles.

 

Inde på youtube kanalen kan man i en lille video se, hvordan jeg bruger skroget fra en kylling til hjemmelavet fond, hvilket jeg altid har i min fryser. Jeg vil helst bruge alt fra f.eks. en kylling og lave så meget som muligt fra bunden.

Se mere om Mig og Min Mad og alle de andre bloggere på både Facebook.

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!