ForsideOpskrifterSalt Tørrede Æggeblommer

Kommentarer

Salt Tørrede Æggeblommer — 12 kommentarer

  1. Pingback:Røget grillet multe på porre |

  2. Har du prøvet at fryse dem?
    Jeg har 10 blommer i dehydratoren lige nu og kan næppe nå at spise dem alle på en uge.

    • Hej Kjeld
      Jeg har ikke selv prøvet det, men jeg tænker, at det kan være muligt. Jeg aner dog ikke hvordan konsistensen bliver når du igen tør dem op.
      Hvis du hopper ud i det, må du MEGET gerne smide en kommentar, hvordan de blev :-).
      Bedste hilsner
      Søren

  3. Hej Søren 🙂

    Har står opbevaring 6 dage og i opskriften står der 4 uger.
    Hvilket er korrekt?

    VH Marlene

    • Hej Marlene
      Ups :-), det er 6 dage, Får det fluks rettet i selve opskriften. Dog vil jeg altid lugte til dem, hvis du har dem stående i køleskabet i længere tid.
      God sommer
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen