ForsideAnmeldelserKonkurrence og bog anmeldelse

Kommentarer

Konkurrence og bog anmeldelse — 28 kommentarer

  1. Hej Søren. Det er da en yderst spændende bog du her præsenterer. Yndlingsbageopskrift – det er godt nok svært. Men jeg er lige nu i gang med forberedelser til en engelsk julekage, og den holder jeg faktisk meget af. Så den bliver det 🙂
    Venlig hilsen Jette

  2. Min favorit bageopskrift må være den klassiske kanelkage – den er bare altid et hit. Nem at lave, stor, smagsfuld og holder sig fugtig og svampet længe.

  3. Hej Søren. Yndlingsopskriften må helt klart være Claus Meyers kanelsnurrer. De er tidskrævende, jeg har brændt 2 håndmixere af på dem, og de er helt bestemt dét værd!
    Hilsen Caroline

  4. Hej 🙂 tak for en dejlig blog og nu også en dejlig konkurrence. Indtil videre vinder kammusling på sort risotto, mums mums.

  5. Jeg kunne spise chokoladefondant hver eneste dag.

    6 stk.

    Dej
    100 g mørk chokolade
    100 g smør
    50 g sukker
    40 g hvedemel
    100 g pasteuriserede æggeblommer
    50 g pasteuriserede æggehvider
    Flormelis til drys

    Jeg bruger altid denne opskrift, og da de smager bedst, når de er lune, kan det godt ende med lidt mavepine – men det er chokoladen værd 🙂

  6. min yndlingsopskrift er ikke min, men min mormor´s opskrift på en citronkage.
    Citronkage

    Lille bradepande

    300 gr. Mel
    300 gr. Margarine
    300 gr. Sukker
    3 æg
    2 tsk. Bagepulver
    1 dl. Mælk
    1 citron
    Flormelis

    Reven skal fra en citron skal i dejen.
    Saften fra citronen røres med flormelis til glasur.

    Blød margarine æltes/røres med sukker og mel, ægget og mælk tilsættes og røres godt, endelig tilsættes bagepulver.
    Dejen der skal være lind hældes i en bradepande, der er foret med bagepapir eller smurt godt med margarine/smør.
    Kagen bages i en 1750 varm ovn i 25 – 30 minutter.

    Glasuren påsmøres, når kagen er kold. Kagen skal falde lidt sammen medens den køler af.

  7. Den bog ser fantastisk ud 🙂
    Jeg er mest en brødbager, men for ganske nyligt har min farmor på 88 år afsløret sin opskrift på smørkringle – det er bare nemt og usandsynligt godt!!! ♡

  8. Min ynglings bageopskrift må bestemt være min svigermors opskrift chokolade brownie med karamel top af karamelliseret kondenseret mælk. Serveres med vanilieis og frisk frugt. Mums

  9. Hvor ser den lækker ud! Jeg kunne godt trænge til noget nyt inspertion fra hele verden. Så den her vil helt sikkert være perfekt!. Noget af det jeg holder meget af, er muffins, småkager osv. Jeg er specielt hel vild med nogle muffins som min mor laver med dami stykker i osv.

  10. Uh har to ynglings bageopskrifter: Det er min rabarber crumble og min mazarintærte. De to kager er vidt forskellige og smager helt vildt fantastiske. Alle jeg kender bliver mega glade når de opdager jeg har bagt lige netop disse her to til en hyggelig dag/aften komsammen 🙂

  11. Hej.
    Lækker bog med hele verden ind i mit køkken. Min yndlingsopskrift er rabarber crumble, som jeg lige har lavet igår med havens sidste rabarber.

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen