ForsideBBQ/GrillSvinemørbrad i Soya Marinade

Kommentarer

Svinemørbrad i Soya Marinade — 8 kommentarer

  1. Wow! Hvor ser det flot ud, virkelig smukt.

    Det er for lidt jeg har gjort ud af at bruge salturt… det må der snart gøres noget ved 😉

    • Det kan du sagtens. Jeg vil tro temperatuen skal være på 180 – 200 grader når det er varmluft, og i ca. 25 – 30 minutter.
      Du kan tjekke kernetemperaturen på kødet. Det skal være på omkring 65 – 70 grader. Du kan evt. vende den når den har fået halvdelen af tiden.
      God fornøjelse
      /Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>