ForsideDrikkevarerHvid Gløgg

Kommentarer

Hvid Gløgg — 11 kommentarer

    • Hej David
      Jeg vil anbefalde en med sødme i, dog ikke oversød, som du selv vil kunne lide.
      På den måde går du ikke galt i byen, når du tilbereder din hvide gløgg.
      Bedste hilsner
      Søren

  1. Pingback:Hollandske Spekulaas |

  2. Lyder rigtig lælkert.. Syltede citroner? Er det udover de to, der kommer ned l gløggen eller, hvordan skal det forstås??

    • Hej Signe
      Du kan se bort fra de syltede citroner, som jeg efterfølgende er stoppet med, at komme i gløggen. Brug evt. en øko skåret i skiver, som du lader ligge i gløggen i maks en dag.
      Glædelig jul og godt nytår.
      Søren

  3. Hej Søren,

    Dette er muligvis et dumt spørgsmål, men er simpelthen kommet i tvivl. Når du skriver hyldeblomstsaft, skal det så blandes op eller skal det være ufortyndet saft?
    De bedste hilsener Gustav

    • Hej Gustav
      Det er ikke noget dumt spørgsmål. Jeg bruger min egen hjemmelavet, som er drikkeklar. Hvis du kan købe en drikkeklar vil jeg anbefale det, ellers fortynd det op, men som en kraftig hyldeblomst drik.
      Bedste hilsner
      Søren

  4. Hvis du laver gløggen ugen forinden står den så bare på køl indtil med alle krydderierne i? Og varmes op igen med alt i?

    • Hej Tina
      Ja det gør den, og pga. der er alkohol i er det ikke nødvendigt, at den er på køl.
      Varm den langsomt op, og undlad at den koger.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen