ForsideFisk og SkaldyrThaiRuller

Kommentarer

ThaiRuller — 14 kommentarer

 1. Nøj det ser lækkert ud.
  Pudsigt at vi var nede og handle igår og også lige har købt rispapir til selv at lave selvsamme ruller 🙂 dog med kylling.

 2. Super lækkert,det vil jeg afprøve.Mon ikke rispapir kan købes i Thaibutikken på Gl.Vardevej i Esbjerg?

  • Tak :-).
   Jeg vil mene du kan købe dem i den Thailandske. Jeg har købt i den vietnamesiske i Strandbygade, der hvor der lå en genbrugsforretning, ellers ligger der en Asiatisk i Jernbanegade.

 3. Elsker friske forårsruller. Prøv at dyppe dine rispapirplader kort i koldt vand, så de bare får fugten. Læg derefter dine ingredienser på, og så er pladen blevet blød nok til at rulle. På den måde er pladen nemmere at arbejde med, og der er knap så meget vand på din tallerken.

 4. Rigtig spændende opskrift. Vi bestiller altid disse friske ruller, når vi køber vietnamesisk take away – måske var det på tide at prøve ay alve dem selv. Jeg studser lidt ved dipsaucen: Hvilken smag giver/har thaisoyasaucen i forhold til almindelig soyasauce? Og når du skriver, at man skal bruge 1/4, er det så ud af en deciliter?

  • Hej Irene
   Du har helt ret i det er i forhold til dl, hvilket er rettet. Jeg har ydermere tilrettet den thailandske soyasauce, som hedder Sweet Soya Sauce, men er fra Thailand. Den er meget tyk og knap så salt, som en almindelig, men sød synes jeg ikke den er, men den har en anden soya smag.
   /Søren

 5. Det er en af mine yndlings-hverdagsretter – så hurtigt at lave og superlækkert. Jeg bruger ofte en lun peanutsauce til 🙂

  • Ja, retten er lækker og nem, at lave. Jeg har brugt peanutsauce når jeg har haft svinekød eller kylling. Jeg laver den ud af almindelig peanutbutter. Hvordan laver du din?

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>