Hvor tit er det ikke sket, at julefrokost menuen til en af juledagene med familien bliver en udfordring? Jeg ønsker som regel, at den består noget traditionelt og utraditionelt. Tildels fordi jeg oplever, at en ren traditionel menu bliver tung af danse med. Vores julefrokost menu kommer til at se sådan ud:
Fisk:
- Hvide sild
- Stegte Sild i lage
- Kippers.
- Lakseruller.
- Rødbedesalat.
- Æggesalat med hjemmerørt mayonnaise.
Koldt:
- Hjemmelavet sylte.
- Rullepølse
- Parmaskinke med mozarella og figner.
Lunt:
- Hjemmelavet lun leverpostej med bacon.
- Grillet lammekølle.
- Tabulleh med bulgur.
- Roulade hapsere med asiatisk anderilette.
- Rødkålssalat.
Ost:
- Diverse oste med brød og forskellige kikse.
Dessert:
- En gåtur og derefter kaffe, de sidste hjemmelavede vaniljekranse, pebernødder.
Roulade Hapsere af Anderilette
Tabulleh
Derudover står der flere forskellige hjemmelavede kryddersnapse klar.
Porse snaps, Score Snaps, Dild Snaps, Slåen Snaps, Anis Snaps Kreuter Snaps og en Pile snaps. Derudover lidt af de klare varer.
0 kommentarer