og

Julefrokost Menuen

af | 25. dec 2011 | Opskrifter, Vin og Spiritus

Hvor tit er det ikke sket, at julefrokost menuen til en af juledagene med familien bliver en udfordring? Jeg ønsker som regel, at den består noget traditionelt og utraditionelt. Tildels fordi jeg oplever, at en ren traditionel menu bliver tung af danse med. Vores julefrokost menu kommer til at se sådan ud:

Fisk:

  • Hvide sild
  • Ø-sild fra en af de lokale fiskebutikker.
  • Kippers.
  • Rejer vendt i mild chili, persille med lidt lime.
  • Rødbedesalat med kapers og peberrod.
  • Æggesalat med hjemmerørt majonæse.

 

Koldt:

  • Hjemmelavet sylte.
  • Rullepølse fra slageren.
  • Parmaskinke med mozarella og figner.

 

Lunt:

  • Hjemmelavet lun leverpostej med bacon.
  • Grillet lammekølle.
  • Tabulleh med bulgur.
  • Roulade hapsere med asiatisk anderilette.
  • Rødkålssalat af æbler, tranebær og valnødder.

 

Ost:

  • Diverse oste med brød og forskellige kikse.

 

Dessert:

  • En gåtur og derefter kaffe, de sidste hjemmelavede vaniljekranse, pebernødder. Ps. Konfekten er spist :-).

Roulade Hapsere af Anderilette

Tabulleh

Derudover står der flere forskellige hjemmelavede kryddersnapse klar.

Porse snaps, Score Snaps, Dild Snaps, Slåen Snaps, Anis Snaps Kreuter Snaps og en Pile snaps. Derudover lidt af de klare varer. 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!