og

Pulled Pork Dog – Bloggers Challenge

af | Anmeldelser, Hovedretter, Opskrifter, Svinekød

REKLAME

Det mexikanske køkken er rig på både krydderier, frugter og grøntsager, som flittigt bruges i de danske køkkener. Jeg har i mange år været inspireret af det mexikanske køkken. Derfor sagde jeg med det samme ja til denne Bloggers challenge, som Tulip udfordrede mig og to andre super gode bloggere, Loui&bearnaisen og  Juliebruun til.

Når det samtidig omhandler lækre ingredienser som pulled pork og chipotle, var jeg nødt til at deltage og vise, hvordan Tulips chipotle chili pulled pork kan bruges i en travl hverdag.

Udover, at vi bloggere har udviklet hver vores egen nye opskrift til Tulip kan du som læser vinde en rejse til chipotlens hjemland, Mexico. Det er eneste du skal gøre er, at følge linket, og stemme på den opskrift du synes bedst om.

Andre skønne opskrifter: Guacamole // Burrito med oksekød

Pulled Pork Dog

Pulled pork dog opskrift

Tulip har udviklet en ny pulled pork, hvor de gør brug af chipotle. Chipotle er en røget og tørret chili, der indtil for et par år tilbage kun fandtes på forskellige mexikanske markeder. Chipotlen er sidenhen blevet meget populær i Danmark, og følger du med på min blog kan du finde flere forskellige opskrifter, hvor jeg bruger chipotle.

Tulip havde kun et krav til udfordringen. Jeg måtte ikke lave en pulled pork burger, hvilket der også er mange variationer af i forvejen. Jeg valgte ret hurtigt, at bruge pulled porken i en hotdog, som jeg valgte, at kalde Pulled Pork Dog eller PPD. 

PPD´en er en kombination af avocado creme, salsa og koriander sammen med Tulips chipotle chili pulled pork. Pulled Pork Dog´en fik selskab af en frisk vandmelon salat med fetaost og mynte i. Både PulledPorkDog´en og salaten har ingredienser fra det mexikanske køkken, og passer super godt til hinanden. Du kan se selve opskriften HER.

Normalt tager det ca. 12 timer, at tilberede en pulled pork, men Tulip har sørget for, at dette kan gøres i løbet af 30 minutter. I deres nye version af pulled pork er der en lækker chipotle sauce med, som blandes sammen kødet. På den måde bestemmer man selv styrken på sin pulled pork. Da jeg holder meget af stærk mad brugte jeg hele portionen af saucen.

Som man kan se i videoen havde jeg besøg i mit eget køkken, af et super godt filmhold, der på en lille eftermiddag skød, hvordan man nemt kan bruge Tulips chipotle chili pulled pork i en travl hverdag.

Filmholdet nød godt af de Pulled Pork Dogs jeg fik lavet i løbet af eftermiddagen inden de kørte tilbage mod Århus.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

2 Kommentarer

 1. Elsebeth

  Desværre anmelder du ikke kødets kvalitet, som jeg ville være meget interesseret i at høre om. Retten kan jo ikke blive bedre end det kød, der er anvendt. Jeg har svært ved at se, at det ændrer andet end navnet, om tingene er lagt i en god bolle eller et (halvsødt) pølsebrød. En salat er altid en god ide, hvis der er meget kød og lidt brød.

  Svar
  • Søren

   Hej Elsebeth
   Indlægget er ikke ment som en anmeldelse, men er en opskrift til Tulip som jeg har udviklet. Men i forhold til dit spørgsmål oplever jeg det kød der er brugt i Tulips Chipotle Pulled Pork som godt.
   Bedste hilsner
   Søren

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!