Auberginekaviar
Auberginekaviar er en lækker måde, at bruge auberginen på som ekstra tilbehør, som kan nydes både varm og kold.
Auberginekaviar kan bruges som dip sammen med grøntsager eller nachos.Den kan også bruges som tilbehør til nærmest alt, fisk, kylling, oksekød og kalvekød, eller i en vegetar burger, pitabrød eller tacos.
Det er jo egentlig bare fantasien der sætter grænser.
Læs om: Hummus // Haydari Dip
Opskrift på auberginekaviar
Jeg har lavet min version af aubergine kaviar ret traditionelt med hvidløg og limesaft i. Du kan nemt tilsætte andre krydderier som spidskommen, rosmarin eller andet som giver ekstra smag til dippen. Husk at tilsætte krydderierne lidt ad gangen.
Selve måden at lave auberginekaviar på er utrolig nemt. Selve auberginerne bages først i ovnen, hvorefter de blendes eller hakkes fint. Til sidst tilsættes de forskellige andre ingredienser for at give smag.
Auberginekaviar
Auberginekaviaren kan bruges som dip sammen med grøntsager eller nachos.
Udskriv
Gem på Pinterest
Bedøm
Ret: Opskrift, Tilbehør, Grøntsager, Appetizer, Forret, Snack
Køkken: Græsk, Middelhavskøkkenet
Antal: 4
Ingredienser
- 2 stk. aubergine
- 2 fed hvidløg
- Saften fra en lime
- Evt. ½ tsk. chipotle eller lidt tabasco
- Salt og peber
Sådan gør du
- Bag auberginerne i en ovn uden varmluft i 35 – 40 minutter, indtil de er rynkede og bløde.
- Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle ned i ca. 15 minutter.
- Del dem og skrab kødet ud, som hakkes eller blendes fint.
- Bland limesaft og hvidløg i.
- Tilsæt chipotle eller tabasco hvis den skal være lidt stærk.
- Smag til med salt og peber.
Noter
Auberginekaviaren kan holde sig i køleskabet i en lille uge.
Har du prøvet opskriften?Nævn @gastromad og Tag #gastromad!
Aubergine kaviar kan holde sig en lille uge i køleskabet. Husk altid at lugte til det hvis du er i tvivl om den stadig er god.
0 kommentarer