Auberginekaviar
Auberginekaviar er en lækker måde, at bruge auberginen på som ekstra tilbehør, som kan nydes både varm og kold.
Auberginekaviaren kan bruges som dip sammen med grøntsager eller nachos.Den kan også bruges som tilbehør til nærmest alt, fisk, kylling, okse- og kalvekød, eller i en vegetar burger, pitabrød eller tacos.
Det er jo egentlig bare fantasien der sætter grænser.

Auberginekaviar
Auberginekaviaren kan bruges som dip sammen med grøntsager eller nachos.
Udskriv
Pin
BedømRet: Opskrift, Tilbehør, Grøntsager, Appetizer, Forret, Snack
Køkken: Græsk, Middelhavskøkkenet
Antal: 4
Ingredienser
- 2 stk. aubergine
- 2 fed hvidløg
- Saften fra en lime
- Evt. ½ tsk. chipotle eller lidt tabasco
- Salt og peber
Sådan gør du
- Bag auberginerne i en ovn uden varmluft i 35 – 40 minutter, indtil de er rynkede og bløde.
- Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle ned i ca. 15 minutter.
- Del dem og skrab kødet ud, som hakkes fint.
- Bland limesaft og hvidløg i.
- Tilsæt chipotle eller tabasco hvis den skal være lidt stærk.
- Smag til med salt og peber.
Noter
Auberginekaviaren kan holde sig i køleskabet i et par dage.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!