Auberginekaviar er en lækker måde, at bruge auberginen på som ekstra tilbehør, som kan nydes både varm og kold.
Auberginekaviaren kan bruges som dip sammen med grøntsager eller nachos.Den kan også bruges som tilbehør til nærmest alt, fisk, kylling, okse- og kalvekød, eller i en vegetar burger, pitabrød eller tacos.
Det er jo egentlig bare fantasien der sætter grænser.

Auberginekaviar

Auberginekaviaren kan bruges som dip sammen med grøntsager eller nachos.
No ratings yet
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Opskrift, Tilbehør, Grøntsager, Appetizer, Forret, Snack
Køkken: Græsk, Middelhavskøkkenet
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Samlet tid: 55 minutter
Antal: 4
Forfatter: Søren

Ingredienser

  • 2 stk. aubergine
  • 2 fed hvidløg
  • Saften fra en lime
  • Evt. ½ tsk. chipotle eller lidt tabasco
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bag auberginerne i en ovn uden varmluft i 35 – 40 minutter, indtil de er rynkede og bløde.
  • Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle ned i ca. 15 minutter.
  • Del dem og skrab kødet ud, som hakkes fint.
  • Bland limesaft og hvidløg i.
  • Tilsæt chipotle eller tabasco hvis den skal være lidt stærk.
  • Smag til med salt og peber.

Noter

Auberginekaviaren kan holde sig i køleskabet i et par dage.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.

Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!