ForsideOpskrifterKimchi

Kommentarer

Kimchi — 7 kommentarer

  1. Det lyder rigtig lækkert, er pt igang med en omgang saurkraut, så kan ligeså godt lave en omgang Kimchi nu man er igang. Men hvor lang tid kan sådan noget holde sig i køleskabet når man er færdig?

  2. Hej Søren,
    tak for opskriften, og ros til dig for god og let tilgængelig instruktion.
    Har lige lavet din sauerkraut (1/2 portion) og vil prøve at lave Kimchi’en også, og i den forbindelse vil jeg gerne have at vide, hvor man kan få Kimchi-pasta.
    På forhånd tak!
    Hilsen fra moi/Mikka

    • Hej Mikka
      Mange tak for rosen :-).
      Hvis du ikke ønsker, at lave Kimchi pasta som beskrevet i opskriften, kan du måske købe det i asiatiske speicalforretninger.
      Dog er min kimchi pasta ret nem, at lave. :-).
      Bedste hilsner
      Søren

  3. Pingback: Kylling i rød thai karry |

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen