og

The Bean, Coffee Pinotage fra Syd Afrika

af | Anmeldelser, Vin og Spiritus

The Bean rødvin

Jeg blev præsenteret for denne specielle Vin fra Syd Afrika ved en vinsmagning i forået. Producenten er Mooiplaas Estate i Stellenbosch, Druen er Pinotage og har en alkohol procent på 14%.  Årgangen er 2009. Bouqueten har en snært af frugt og mocca. Selve smagen er kraftig eg, der kort efter erstattes af mocca, vanilje og lettere frugt. Moccaen hænger behagelig ved i eftersmagen sammen med en lettere syre og frugt. Selve vinen er reklameret med, at have meget kaffe smag og kan for nogle være en vulgær oplevelse. Hvad kan man så serverer til en kaffe vin? Min tanke er ex. Chili con Carne, da jeg selv kommer chokolade i Chili con Carnen, hvilket burde matche vinen, eller andre lidt kraftigere gryderetter. Jeg har serveret vinen til grillet lammekølle, hvilket var et okay valg. Kender du vinen eller har gode forslag til, hvad den matcher med af retter må du gerne smide en kommentar.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!