ForsideBBQ/GrillBall Tip

Kommentarer

Ball Tip — 8 kommentarer

    • Hej Søren
      Efter billede to som ligger under selve opskriften finder ud links til lidt forskellige tilbehør. Skulle have skrevet det længere oppe 🙂
      Bedste hilsner
      Søren

    • Hej Bjarne
      Du skal skære den fra spidsen, hvis du kan finde den.
      Ellers forsøg dig frem, MEN tjek når du skærer at udskæringerne er i harlequin tern, og IKKE striber.
      Det kan være lidt vanskeligt at se på mine fotos, men på detførste kan du ane, at skiverne er i harlequin tern.
      Bedste hilsner
      Søren

  1. Hej Søren

    Jeg har brugt din marinade flere gange med stor succes.
    Mit spørgsmål lyder nu: Vil den gå an på en oksemørbrad ? Tænker at mørbraden jo ikke skal grilles så længe, så vil den nå det fulde potentiale tror du ?

    Vh Daniel

    • Hej Daniel
      Tak og det er jeg glad for læse.
      Jeg tænker at du godt kan bruge marinaden / rubben til en oksemørbrad, da den burde afgive smag til selve oksemørbraden.
      Brug samme proces som til Ball Tip.
      God fornøjelse og bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>