og

Grillet grønt med feta

af | Opskrifter, Salater, Tilbehør

Grillet grønt med feta

Lige nu kan danske squash og udenlandske auberginer bruges i de skønneste grillede salater. En tilbehørsret der stadig her i august passer fint til sensommer maden, og smager forrygende godt.

Samtidig kan det næsten ikke blive nemmere, at få en lækker og flot visuel ret. Salaten passer til både kød retter af okse/kalv, svin og lam og fiske retter. Prøv selv denne opskrift og find ud af, hvad du synes passer bedst til den.

Prøv også: Kartoffelsalat

Grillet grønt

Grillet grønt med feta

No ratings yet
Udskriv Gem på Pinterest Bedøm
Ret: Italiensk
Køkken: Salat
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4
Opskrift af: Søren Willadsen

Ingredienser

  • 2 squash
  • 2 augerginer
  • 1 rødløg
  • 150 fetaost
  • saften fra en citron
  • 1 fed presset hvidløg
  • dl olivenolie
  • Frisk hakkede krydderurter som f.eks. oregano mynte, timian
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Vask squash og auberginer og halver dem. Skær dem dernæst i skiver af 1 cm tykkelse. Skræl løget og skær det i tern.
  • Bland citronsaft, olivenolie og hvidløg og smør squash og auberginer med marinaden. Gem resten af marinaden.
  • Grill dem dernæst direkte indtil de får grillstriber. Læg dem til side på grillen i ca. 10 minutter.
  • Placer de tilberedte squash og auberginer i et fad, hvor de drysses med resten af marinaden, fetaosten, hakkede krydderurter.
Har du prøvet opskriften?Nævn @gastromad og Tag #gastromad!

Salaten kan uden problemer holde sig over to dage. Velbekomme.

Grillet grønt

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!