Grillet grønt med feta

af | 11. aug 2015 | Opskrifter, Salater

Lige nu kan danske squash og udenlandske auberginer bruges i de skønneste grillede salater. En tilbehørsret der stadig her i august passer fint til sensommer maden, og smager forrygende godt.

Samtidig kan det næsten ikke blive nemmere, at få en lækker og flot visuel ret. Salaten passer til både kød retter af okse/kalv, svin og lam og fiske retter. Prøv selv denne opskrift og find ud af, hvad du synes passer bedst til den.

Grillet grønt med feta

No ratings yet
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Italiensk
Køkken: Salat
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4
Forfatter: Søren

Ingredienser

  • 2 squash
  • 2 augerginer
  • 1 rødløg
  • 150 fetaost
  • saften fra en citron
  • 1 fed presset hvidløg
  • dl olivenolie
  • Frisk hakkede krydderurter som f.eks. oregano mynte, timian
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Vask squash og auberginer og halver dem. Skær dem dernæst i skiver af 1 cm tykkelse. Skræl løget og skær det i tern.
  • Bland citronsaft, olivenolie og hvidløg og smør squash og auberginer med marinaden. Gem resten af marinaden.
  • Grill dem dernæst direkte indtil de får grillstriber. Læg dem til side på grillen i ca. 10 minutter.
  • Placer de tilberedte squash og auberginer i et fad, hvor de drysses med resten af marinaden, fetaosten, hakkede krydderurter.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!

 

Squash

Salaten kan uden problemer holde sig over to dage. Velbekomme.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.