Lige nu kan danske squash og udenlandske auberginer bruges i de skønneste grillede salater. En tilbehørsret der stadig her i august passer fint til sensommer maden, og smager forrygende godt.
Samtidig kan det næsten ikke blive nemmere, at få en lækker og flot visuel ret. Salaten passer til både kød retter af okse/kalv, svin og lam og fiske retter. Prøv selv denne opskrift og find ud af, hvad du synes passer bedst til den.
Prøv også: Kartoffelsalat
Ingredienser
- 2 squash
- 2 augerginer
- 1 rødløg
- 150 fetaost
- saften fra en citron
- 1 fed presset hvidløg
- 1½ dl olivenolie
- Frisk hakkede krydderurter som f.eks. oregano mynte, timian
- Salt og peber
Sådan gør du
- Vask squash og auberginer og halver dem. Skær dem dernæst i skiver af 1 cm tykkelse. Skræl løget og skær det i tern.
- Bland citronsaft, olivenolie og hvidløg og smør squash og auberginer med marinaden. Gem resten af marinaden.
- Grill dem dernæst direkte indtil de får grillstriber. Læg dem til side på grillen i ca. 10 minutter.
- Placer de tilberedte squash og auberginer i et fad, hvor de drysses med resten af marinaden, fetaosten, hakkede krydderurter.
Har du prøvet opskriften?Nævn @gastromad og Tag #gastromad!
Salaten kan uden problemer holde sig over to dage. Velbekomme.
0 kommentarer