ForsideFjerkræKylling Cacciatore

Kommentarer

Kylling Cacciatore — 8 kommentarer

  1. Tak for inspiration 🙂
    Jeg kan ikke få øje på, hvad der skal ske med kyllingen, efter den er blevet brunet og lagt til side….?
    Vh. Anne

  2. Ah ja, der var det 🙂 Det var så punkt 21, men lige meget – tak for hjælpen 🙂
    Jeg glæder mig til at prøve den her i juleferien 🙂
    God jul til dig 🙂
    Anne

    • Hej Claus
      Ups, tak for info har jeg ikke fået skrevet ind i opskriften, hvorår oliven skal tilsættes til Kylling Cassiatore.
      De skal i omkring 5 – 10 minutter inden servering så de lige varmes op.
      Får jeg lige skrevet ind.
      Bedste hilsner
      Søren

  3. Ser meget lækkert ud. Hvad skal der ske med chorizo pølserne efter de er stegt? Skal de blot give smag til olien eller tilsættes de senere (hvornår?)

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>