og

Wraps med kylling

af | 26. okt 2023 | Fjerkræ, Frokost, Hovedretter, Opskrifter

Wraps med kylling

Wraps med kylling er en utrolig nem og lækker ret som er perfekt til både aftensmad, madpakke, fest og meget andet.

Tortilla wraps med kylling, spidskål og avocado der både mætter og smager skønt med de forskellige ingredienser der bruges. Derfor er de en suveræne på middagsbordet og til madpakken. Brug nemt de rester af grøntsager der er i køleskabet sammen med kylling på en travl hverdagsaften.

Wraps med kylling opskrift

Nemme wraps med kylling fra grill eller ovn tager ikke lang tid at lave. Selv børnene kan sagtens være med. I mine sunde tortilla wraps bruger jeg primært fint snittet spidskål og avocado som lægger en god bund. Derudover tynde gulerodsstave, små tomater og majskorn og revet cheddar. Alt sammen noget der giver en lækker smag sammen kyllingen. Som et lille touch kommer jeg også Syltede Rødløg i mine. Dette kan undlades, men tjek opskriften på dem. Jeg bruger ganske almindelige købe tortillas wraps som fås i alle supermarkeder. Tit bruger jeg fuldkorns eller med majsmel i.

Prøv også: Fajitas // Lakseruller

Sunde wraps med kylling

Wraps med kylling

Nem opskrift på tortilla wraps med kylling og spidskål.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Opskrift, Fjerkræ, Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Amerikansk
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Søren Willadsen

Ingredienser

Kylling

  • 2 stk. kyllingebryster
  • Salt og peber
  • 2 stk. lime
  • Barbecue sauce

4 wraps med kylling

  • kyllingestrimler
  • ½ spidskål
  • 4 stk. gulerødder
  • 8 stk. små tomater
  • 2 stk. avocado
  • majskorn
  • syltede rødløg
  • revet cheddar
  • frisk koriander
  • dressing

Udstyr

  • Madpakkepapir

Sådan gør du

Kylling

  • Smør kyllingebrysterne med limesaft og lidt olivenolie. Dernæst drysses de med salt og peber.
  • Tænd grillen eller ovnen på 180 grader.
  • Grill dem først direkte 1- 2 minutter på hver side, hvorefter de grilles færdig indirekte i omkring 20 minutter.
  • I ovnen tilberedes de i 20 – 25 minutter.
  • 15 minutter inden de er færdige pensles de på begge sider med en barbecue sauce.
  • Tag dem af grillen eller ud af ovnen og skær dem i tynde strimler. Lad dem eventuelt køle ned inden.

4 wraps med kylling

  • Snit spidskålen fint.
  • Gulerødderne skrælles og skæres i tynde stave.
  • Tomaterne skæres i kvarte.
  • Del avocadoerne som tages ud og skæres i skiver.
  • Kom først noget dressing på dine wraps, dernæst spidskål, kyllingestrimler, gulerødder, tomater, avocado, majskorn, syltede rødløg, revet cheddar, koriander og eventuelt lidt mere dressing.
  • Rul dem stramt og kom noget madpakkepapir eller film om.

Noter

Til aftensmaden stilles alle tingene på bordet og man pakker sine wraps.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!

Kylling til tortilla wraps

Man kan selv tilberede et par kyllingebryster, hvilket jeg foretrækker, enten i ovnen eller på grillen. På den måde får man noget skøn saftig og smagfuld kylling. Men skal det gå rigtig hurtig kan man også købe dem i tern. Ofte griller jeg et par kyllingebryster som pensles med lidt limesaft og barbecue sauce, hvilket giver en skøn smag. De kan ligeledes laves i ovnen med både lime og barbecue sauce. Uanset om kyllingen grilles eller laves i ovn tager det omkring 25 minutter. Dernæst skæres kyllingebrysterne i strimler. Kylling til wraps kan bruges varme eller kolde og kan holde sig i køleskabet en lille uges tid.

Tortilla wraps med kylling

Tips til opskriften

  • Pak madpakke wraps dagen inden, men være sparsom med dressingen så de ikke smatter.
  • Brug eventuelt resterne fra en hel kylling til tortilla wraps, eller gem det du har i overskud.
  • Har du hele majskolber til overs kan kornene nemt skæres af og gemmes.
  • I stedet for cheddarost kan andet ost bruges som mozzarella.

Sunde wraps med kylling

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!