ForsideOpskrifterKapers af Tallerkensmækker Frø

Kommentarer

Kapers af Tallerkensmækker Frø — 9 kommentarer

 1. De er et hit! Jeg lavede dem sidste år og har virkelig nydt dem. Må hellere få skaffet nogle flere frø i år. Tak for påmindelsen 🙂

 2. Pingback:Pighvar i jomfruhummer bisque | GASTROmad

 3. Jeg har masser af tallerkensmækker, kan man lave syltningen og hver gang man går en tur i haven tage frøene af og når man så kommer ind lægge dem ned i lagen? Eller skal man vente til man har mange og sylte dem på en gang?

  • Hej Lars
   Jeg har et par gange stået i samme dilemma, da de tallerkensmækker frø ikke kommer på samme tid. Det jeg har gjort er, at samle dem op fra jorden og plukke dem fra selve blomsterne, og smide dem i en beholder med låg på, hvor de kan klare sig i ca. en 4 dage inden de tilberedes. Derved kommer de fleste med :-).
   Bedste hilsner
   Søren

 4. Hej Søren, jeg har lige lavet denne opskrift. Er der noget i vejen for at hælde lagen over de saltede frø mens den er varm? Det burde konservere bedre.? Eller bliver frøene kogte?
  Anders

  • Hej Anders
   Jeg vil ikke hælde kogende lage over, da du kan risikere at de koger og derved bliver mere smattede i det.
   Dog har jeg ikke selv prøvet det, så jeg ved det ikke med 100% sikkerhed.
   De gange jeg har lavet tallerkensmækker kapers har de uden vanskeligheder kunnet holde sig i over 1 år og en af portionerne havde jeg i 2 år og de var stadig fine. Husk bare at opbevare dem i køleskabet.
   Bedste hilsner
   Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>