ForsideOpskrifterSyltede Asier

Kommentarer

Syltede Asier — 5 kommentarer

  1. Hej Søren.
    Køber du dig til asier? Og hvordan får du fat i dildskærme på denne årstid?
    Har selv indtil flere sylte-projekter jeg gerne ville lave nu, men mangler bla dildskærmene …
    Har faktisk aldrig syltet asier, mærkelig nok. Det må jeg vist hellere få prøvet.
    Så tak for den opskrift.
    Hilsen La Cucina NADA

    • Hej Nada
      Mange tak.
      Jeg har købt asier i både Bilka og Rema1000.
      Dildskærmene er købt ved en grøntgrossist her i Esbjerg, Vestfrugt. Men jeg tænker, at du må kunne få det et sted i KBH.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Pingback: Syltede Drueagurker |

  3. Hej Søren, jeg har syltet asier i mange år – ca. 50 kg om året – og har fra starten sprunget saltningen over. Den er ikke nødvendig. Jeg skræller, skraber ud, skiver og lægger skiverne i glas/spande – og hælder dild, krydderier og kogt eddike/sukkerlage over. De holder sig glimrende mindst 1 år og er knasende sprøde hele tiden.

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen