Konkurrence om Kraken Black Spiced Rum

af | 19. nov 2014 | Anmeldelser, Opskrifter, Vin og Spiritus

REKLAME

Kraken Black Spiced Rum er en forholdsvis ny Spiced Rum på det danske marked, som en af jer kan være heldige at vinde i en lille november konkurrence. Jeg er stødt på rommen i udlandet, men har ikke tidligere smagt den.

Kraken Rum

Normalt skriver jeg ikke om spiritus, selv om jeg elsker god rom, især efter en god middag. Jeg vil dog gøre en undtagelse, da Kraken Rum forærer en æske med en flaske i til en jer.

Som sagt er det en Spiced Rum, hvilket betyder der er tilsat rom karamel under produktionen og et krydderier, deraf navnet spiced. Kraken er meget mørk, næsten sort. Den har en duft af let kaffe, chokolade og karamel. Smagen er meget sødlig med en eftersmag af vanilje. Jeg tænker, at rommen vil være god til drinks mix.

Kraken

Nu til konkurrencen. For at deltage skal du være fyldt 20 år og være bosiddende i Danmark. Du skal i kommentarfeltet her under skrive, hvordan du drikker din rom. Konkurrencen løber til og med fredag den 28 november 2014 kl. 21:00. Vinderen bliver udtrukket ved hjælp af Random.org og får direkte besked pr. mail af mig for en adresse. Vinderens navn bliver offentligt gjort lørdag den 29 november 2014 her på bloggen. Husk derfor, at skrive en gyldig mail adresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Ved at deltage i konkurrencen tilkendegiver du, at du er fyldt 20 år.

Rum

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

29 Kommentarer

  1. Christian H.

    Den bliver drukket ved stuetemperatur straight og gerne til desserten.

    Svar
  2. Martin Villumsen

    Hvis det er en rom af ordentlig kvalitet bliver den selvfølgelig drukket rent.. Ellers bliver den brugt i køkkenet og cocktails 🙂

    Svar
  3. Peter

    Det bliver gerne drukket ved stuetemperatur, mens det stormer og regner.

    Svar
  4. Joakim

    Den bliver blandt andet drukket til jul og nytår, når al den gode mad er fortærret.

    Svar
  5. Nynne Larsen

    Jeg vil overraske min kæreste med den, da jeg ved han elsker en god rom.

    Svar
  6. Morten G

    Oftest nydes den som/til dessert og i helst i et lækkert tykbundet glas, og som altid i godt selskab 🙂

    Svar
  7. Bo

    Er glad for en god rom cocktail. En af de bedste jeg har fået var i New York – og ret simpel. Mørk rom, Mezcal, og så chipotle sirup. Jeg har endnu ikke selv været i stand til at genskabe på tilfredsstillende manér.

    Svar
  8. michelle

    Rommen bliver drukket som gammeldags rom og cola! mmm… lækkert!!

    Svar
  9. Katrine

    Jeg elsker en rom og cola 🙂 Men denne rum ville jeg gerne drikke rent eller i hvertfald prøve 🙂

    Svar
  10. Medina Færch

    En god rom nydes efter maden, god stuetemperatur, ren (jovist – jeg kan da godt lide rom og cola, men der er kaptajnen ganske fin) og gerne suppleret med en god kop mocca

    Svar
  11. SimonChristensen

    Kommer an på kvaliteten/slagsen. Det vigtigste er selskabet! 😉

    Svar
  12. Yvonne i

    Jeg vil helt bestemt overraske en af vores gode venner som går mega meget op i ROM. Måske han kan lære en amatør som mig at nyde en bette rom. Og ikke bare en ROM i cola.

    Svar
  13. Anette Sidor

    Helst straight, men det er vist lidt “forbudt” for piger 😉

    Svar
  14. Kiki hindhede

    Den nydes efter endt god middag

    Svar
  15. Louise Eckhardt

    En god rum som avec. Et lidt mildere som Dark’n stormy med gingerbeer og lime. Eller med passionsfrugt, sour rystet med is. Denne rums smagsprofil får mig også til at tænke på hjemmelavede romkugler lavet på god brownie…

    Svar
  16. Cathrine Jensen

    Den nyder jeg straight, og helst i sofaen med benene oppe:-)

    Svar
  17. Ivan

    En god rom efter et godt måltid er godt – drikkes ved stuetemperatur og i et godt stort glas, så man kan nyde duften og farven.

    Svar
  18. TineLee

    Her i huset nyder vi at få en lille rom hapser i ny og næ, så vi har altid et par forskellige på lager.

    Svar
  19. Lene Heltborg@mail.dk

    Til kaffen efter en god middag

    Svar
  20. Marianne Juhl

    Hej Jeg er først for nyligt begyndt at nyde en rigtig god ROM. Det er bare afslapning og hygge at sidde en lørdag aften – efter en god middag og hygge misik på anlægget bare at nyde livet med en dejlig ROM

    Svar
  21. Morten Rosenberg

    Jeg er RIMELIG glad for en god Dark’N’Stormy og fik den hidtil bedste hos Roberta’s i New York, som netop var med den gode Kraken rom. Så den skal helt klart afprøves med en hjemmelavede Ginger Beer og et squeeze lime

    Svar
  22. Nisse

    Jeg drikker rommen ren, ved stuetemperatur, i godt selskab – og efter kaffen.

    Svar
  23. Lasse Rasmussen

    Blandet med råsaft fra Havtorn, sukkerlage og knust is.

    Svar
  24. Olaf Bertelsen Landbo

    Der er kommet så megen god Rom på markedet, og den gode Rom nyder jeg altid at drikke ved stuetemperatur i cognacglas. Der er mange gange en lidt for sprittet smag fra især en nyåbnet flaske p.g.a. manglende iltning, og spritten kan man få til at “fordampe” ved slyngning af glasset; – duften, som bliver samlet i glassets top og stiger op i næseborene er, for mig, en uovertruffen nydelsen.

    Svar
  25. Ria Christensen

    Den skal da drikkes ved stuetemperatur. 🙂

    Svar
  26. avillum2013A

    Straight up i et passende glas, hvor rommen kan ånde og duften har plads, så alle aspekter af rommen kan nydes til det fuldendte.

    Svar
  27. Christina

    Min kæreste og jeg drikker rom ren i de flotteste krystal glas som er en arvet af farmor. Perfekt til alle anledninger!

    Svar
  28. Louise Kvistgaard

    Jeg plejer at drikke rom med min bror som er en kender. Det er altid spændende at få udvidet sine horisonter på lige det plan. Så den skal klart deles med ham

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.