ForsideAnmeldelserKonkurrence om Kraken Black Spiced Rum

Kommentarer

Konkurrence om Kraken Black Spiced Rum — 29 kommentarer

  1. Er glad for en god rom cocktail. En af de bedste jeg har fået var i New York – og ret simpel. Mørk rom, Mezcal, og så chipotle sirup. Jeg har endnu ikke selv været i stand til at genskabe på tilfredsstillende manér.

  2. En god rom nydes efter maden, god stuetemperatur, ren (jovist – jeg kan da godt lide rom og cola, men der er kaptajnen ganske fin) og gerne suppleret med en god kop mocca

  3. Jeg vil helt bestemt overraske en af vores gode venner som går mega meget op i ROM. Måske han kan lære en amatør som mig at nyde en bette rom. Og ikke bare en ROM i cola.

  4. En god rum som avec. Et lidt mildere som Dark’n stormy med gingerbeer og lime. Eller med passionsfrugt, sour rystet med is. Denne rums smagsprofil får mig også til at tænke på hjemmelavede romkugler lavet på god brownie…

  5. En god rom efter et godt måltid er godt – drikkes ved stuetemperatur og i et godt stort glas, så man kan nyde duften og farven.

  6. Hej Jeg er først for nyligt begyndt at nyde en rigtig god ROM. Det er bare afslapning og hygge at sidde en lørdag aften – efter en god middag og hygge misik på anlægget bare at nyde livet med en dejlig ROM

  7. Jeg er RIMELIG glad for en god Dark’N’Stormy og fik den hidtil bedste hos Roberta’s i New York, som netop var med den gode Kraken rom. Så den skal helt klart afprøves med en hjemmelavede Ginger Beer og et squeeze lime

  8. Der er kommet så megen god Rom på markedet, og den gode Rom nyder jeg altid at drikke ved stuetemperatur i cognacglas. Der er mange gange en lidt for sprittet smag fra især en nyåbnet flaske p.g.a. manglende iltning, og spritten kan man få til at “fordampe” ved slyngning af glasset; – duften, som bliver samlet i glassets top og stiger op i næseborene er, for mig, en uovertruffen nydelsen.

  9. Min kæreste og jeg drikker rom ren i de flotteste krystal glas som er en arvet af farmor. Perfekt til alle anledninger!

  10. Jeg plejer at drikke rom med min bror som er en kender. Det er altid spændende at få udvidet sine horisonter på lige det plan. Så den skal klart deles med ham

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>