og

Food Festival 2012

af | 12. sep 2012 | Anmeldelser

Sidste weekend var vi så heldige, at få tid til at tage til Food Festival 2012 på Tangkrogen i Århus. Først og fremmest dejligt, at en større mad event var at finde i Jylland 🙂 Dernæst blev vi glædelig overrasket over, hvor stor festivalen var og hvor mange forskellige event, producenter og udstillinger der var. Festivalen havde desuden smagsprøver på næsten alt tænkeligt, hvilket var tydeligt, at mærke på køerne til disse.

Jeg fik talt med en del producenter fra Planteriget og smagt Gourmet Majs, Havtorn art fra Rusland, som kan spises rå.Gourmet Majs behøves ingen tilberedning, men kan spises rå. De er lige så sprøde og smager bedre end tilberedte majskolber. Kejserhatte i krukker, en interessant måde, at producere dem på.

Kirstines Klosterhave har mange interessante og spændende hjemmelavede produkter. Nordisk Kokke Challenge 2012. Deltagere: Bjarni, Island, Robert Hedman, Sverige, Sasu Laukkonen, Finland, Karla Siverts, Norge og Jonas Mikkelsen, Danmark.

Forret Karla Siverts fra Norge. Forret Bjarni fra Island.

Hovedret og vinder Jonas Mikkelsen Danmark. Samtale køkkenet med Adam Price, hvor debatten omhandlede madspild. Et af de utallige smagsprøve områder, der næsten blev overrendt af publikum.

En festival der forhåbentlig vender tilbage i 2013 og som absolut kan anbefales, at besøge.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nørre Vosborg | GASTROmad - [...] Food Festival 2012. This entry was posted in Anmeldelser, Restauranter and tagged Anmeldelser. Bookmark the permalink. ← Risotto [...]

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!