og

Radicchio bagt med gorgonzola

af | 8. aug 2014 | Appetizer, Forretter, Opskrifter, Salater

Radicchio bagt med gorgonzola

Den tredje og sidste opskrift jeg har valgt, at poste fra bogen Antipasti er Radicchio bagt med gorgonzola, Radicchio al gorgonzola.  Retten vil passe godt til, flere andre retter for den lidt bitre eftersmag fra radicchioen får modspil af andet, hvilket kunne være de små kødboller.

 Læs også om: Hokkaido Butternut Salat // Bruschetta og pesto

Radicchio bagt med gorgonzola

Radicchio bagt med gorgonzola

No ratings yet
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Opskrift, appetizer, forret, salat, tilbehør
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 2
Forfatter: Søren Willadsen

Ingredienser

  • 4 stk. radicchiohoveder.
  • 140 g gorgonzola.
  • 40 g mascarpone.
  • 2 spsk cognac.
  • Olivenolie
  • Salt og peber.

Sådan gør du

  • Kom gorgonzolaen og mascarponen i en gryde og varm det langsomt op til begge dele er smeltet. Tilsæt dernæst cognacen.
  • Hæld konsistensen i en skål og stil det på køl til det er stivnet.
  • Opvarm en ovn til 200 grader.
  • Skær radicchioerne i kvarte og fordel dem i ovnfaste faste.
  • Smør dem med olivenolie.
  • Fordel gorgonzolablandingen over dem og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!

Umiddelbart undrer jeg mig lidt over, at der er brugt cognac, da jeg tænker, at en god grappa kunne være brugt i stedet for.

Radicchio med gorgonzola

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!