Den tredje og sidste opskrift jeg har valgt, at poste fra bogen Antipasti er Radicchio bagt med gorgonzola, Radicchio al gorgonzola. Retten vil passe godt til, flere andre retter for den lidt bitre eftersmag fra radicchioen får modspil af andet, hvilket kunne være de små kødboller.
Læs også om: Hokkaido Butternut Salat // Bruschetta og pesto
Radicchio bagt med gorgonzola
Udskriv Gem på Pinterest BedømRet: Opskrift, appetizer, forret, salat, tilbehør
Køkken: Italiensk
Antal: 2
Ingredienser
- 4 stk. radicchiohoveder.
- 140 g gorgonzola.
- 40 g mascarpone.
- 2 spsk cognac.
- Olivenolie
- Salt og peber.
Sådan gør du
- Kom gorgonzolaen og mascarponen i en gryde og varm det langsomt op til begge dele er smeltet. Tilsæt dernæst cognacen.
- Hæld konsistensen i en skål og stil det på køl til det er stivnet.
- Opvarm en ovn til 200 grader.
- Skær radicchioerne i kvarte og fordel dem i ovnfaste faste.
- Smør dem med olivenolie.
- Fordel gorgonzolablandingen over dem og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Har du prøvet opskriften?Nævn @gastromad og Tag #gastromad!
Umiddelbart undrer jeg mig lidt over, at der er brugt cognac, da jeg tænker, at en god grappa kunne være brugt i stedet for.
0 kommentarer