ForsideAnmeldelserPortvin Konkurrence

Kommentarer

Portvin Konkurrence — 103 kommentarer

 1. Uh så lækkert – ingen jul uden portvin!
  Kender ikke vinhuset og dermed ikke de udvalgte portvine, men mon ikke vintage porto´en i hvert fald vil gå rigtig godt sammen med en blød cremet let stærk blåskimmelost, måske oven i købet serveret på brunkager og med lidt hjemmegjort figenmarmelade på? Og hvis tawny´en er sødlig, som jeg forestiller mig den er, så kunne den nydes sammen med lader, konfekt og julebag.

  (Ihh nu får jeg jo lyst til et glas portvin, og klokken er kun 12.18 … 😉 )

  På forhånd,
  Glædelig jul Søren.
  Kh Nada

 2. Min veninde og jeg drikker portvin til alle hendes hjemmebagte kager… hun leger den store bagedyst flere gange om ugen 🙂 Flasken skal naturligvis deles med hende.

 3. Jeg vil elske at prøve portvin til Ris à l’manden – det plejer vi ikke at drikke sammen til vores juleaftner, men jeg er sikker på at det bliver godt!?
  Glædelig jul?
  Mh
  Dina

 4. Den skal nydes til risalamanden på juleaften. Opdagede først portvin for et par år siden, men hvis jeg skulle bliver forfalden til alkohol, ville jeg helt sikkert vælge portvin.

 5. Portvin skal nydes med godt selskab eller en hyggelig alene-aften, hvor man trænger til lidt ekstra godhed i hverdagen.

 6. Uh, spændende! Vi plejer at få portvin til ris á la manden juleaften. I år har jeg dog købt en kirsebærlikør fra Frederiksdal, men jeg VED bare, at særligt min far vil være lidt utilfreds over den manglende portvin, haha! For han er ret pjattet med portvin.. selv er jeg på én eller anden måde aldrig blevet helt voksen nok til det. Jeg aner ikke hvorfor – og jeg vil faktisk ret gerne “lære” det. Så min mand og min far vil sætte ekstra meget pris på en flaske portvin. Nok også til den ost, som jeg planlægger skal være en del af den lille julefrokost for bare dem, mig og vores børn. (Og nej, den mere nasty ost er jeg heller ikke blevet voksen nok til – men jeg er god til at købe den, haha!)
  God december og jul til alle! ?

 7. Et glas portvin til ris á la mande, er altid et hit. Også et glas til Blåskimmelosten Nytårsaften skal der til.
  Glædelig jul til Søren og alle andre.
  Jesper i Odder.

 8. Jeg vil drikke et glas hver dag i december mens jeg laver mad. Jeg nyder glasset sammen med en af småkagerne, som skal bages i aften.
  Desuden hører der portvin til Ris a la mande juleaften. Glædelig jul

 9. Jeg vil servere den juleaften. Både min far og svigerfar vil sætte stor pris på en god flaske portvin til risalamanden.

 10. Hej Søren
  Portvinen skal lidt utraditionel nydes til Weber grillet øko svinekam, der ender i en hjemmelavet sandwich bolle omgivet af en lækker rødkålssalat og hjemmelavet dressing.
  Den julemenu går rent ind hos vores 2 store teenage drenge og os voksne.
  Vh Martin

 11. Den skal dels nydes sammen med ris a la manden juleaften og dels skal den nydes under tæppet på sofaen den aften jeg får juleferie ????

 12. Åhhh det kunne være skønt med en god portvin ?? Skal holde jul for 1. gang, og mangler den bedste portvin til vores gæster – min svigerfamilie ?

 13. synes portvin smager godt .for 4 år siden, kunne jeg ikke nyde det .det kan jeg godt idag ..Glædelig jul tak for en fed konkurrence …:-)

 14. Nydes til hjemmelavet konfekt og sammen med in svigermor der elsker portvin, så kunne jeg score lidt point der 😉

 15. Tror de er så gode at jeg bare vil lade dem vile i sig selv så jeg vil drikke dem og side og slappe af. ❤️

 16. Mmm… Jeg skal være portvinsdranker når jeg bliver gammel – og så skal den bare nydes “pur” 😉 Her i julen MÅ den jo nydes til ris a la mande – men også gerne til 1. juledags-anden, når den nu ender i sovsen også <3

 17. Jeg har et par gode venner som elsker portvin i alle afskygninger, det ku’ være at jeg kunne imponere dem med sådan en gevinst her 🙂

 18. Ja, risalamanden ville da være et godt bud. Men den kunne jo også nydes når alle pakker er flået op og julefreden sænker sig.

 19. Den skal drikkes til ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsovs. Ville være en fed ting at overraske min kæreste med. Han er tosset med portvin.

 20. Jeg laver den vildeste cheesecake med portvinsmousse, blommeskum og bund af karameliserede mandler. Der drikker min kone Anja og jeg altid portvin til.

 21. Elsker en go portvin, og vil nyde den sammen med min familie juleaften til ris Ala mande… Kan det blive bedre?

  Glædelig jul

 22. Portvinen skal selvfølgelig drikkes til desserten når Portvinspigerne Helle, Rikke og Annette kommer i sommerhuset ????

 23. Den skal ikke drikkes til mad, men kun portvin sammen med mine 2 gode venner, Martin og Martin. Vi elsker alle portvin og jeg ville elske at servere sådan en fin flaske for de 2 ??

 24. Helt klart til en happer med min hjemmelavede andelevermousse af ristet andelever, lidt skalotter, salvie og portvin, blendet med koldt smør – og smurt på ristet rugbrød ??

 25. Den skal drikkes som afrunding på risalamanden og efter den sidste pakke er åbnet og aften går på hæld.

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>