og

And, Rugbrød og Havtorn

af | Appetizer, Fjerkræ, Opskrifter

Den tredje nytårsaften appetizer bestod af anderilette på ristet rugbrød med foie gras og havtornsirup.

Nytår Rilette

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Udstik rugbrødet med en udstikker på størrelse ca. 3 cm i diameter. Smør rugbrødsstykkerne med et tyndt lag olivenollie, og bag dem i ovnen ved 160 i ca. 15 – 30 minutter. Skær anderiletten i skiver af ½ cm og udstik dem i samme størrelse som anderiletten. Smør et tyndt lag foie gras på anderiletten og hæld lidt havtorn sirup over.

Anderilette

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!