And, Rugbrød og Havtorn

af | 24. jan 2014 | Appetizer, Fjerkræ, Opskrifter

Den tredje nytårsaften appetizer bestod af anderilette på ristet rugbrød med foie gras og havtornsirup.

Nytår Rilette

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Udstik rugbrødet med en udstikker på størrelse ca. 3 cm i diameter. Smør rugbrødsstykkerne med et tyndt lag olivenollie, og bag dem i ovnen ved 160 i ca. 15 – 30 minutter. Skær anderiletten i skiver af ½ cm og udstik dem i samme størrelse som anderiletten. Smør et tyndt lag foie gras på anderiletten og hæld lidt havtorn sirup over.

Anderilette

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.

Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!