ForsideAnmeldelserAmarone GiveAway Konkurrence

Kommentarer

Amarone GiveAway Konkurrence — 63 kommentarer

 1. Waaauw ⚫️✔️☝ Super fed giveaway ????? ville være super fedt at være så heldig og vinde. Jeg smider et lod og krydser fingre ❤️❤️❤️?

 2. Min far elsker og sværger til Amarone så jeg vil elske at kunne servere sådan en flaske for ham næste gang han kommer på besøg. God jul.

 3. Den ser lækker ud! Kunne være et godt alternativ til de elendige supermarkedsamaroner, min farfar altid har med 😉

 4. krydser SÅ meget finger for at vinde disse.. min mor fortjener om nogle dem.. det er ofte det ene glas vin der får smilet frem!!

 5. Jeg er et madøre, virkelig! Men på ét punkt er jeg endnu bagefter; rødvin. Jeg kan ganske enkelt ikke lide det. I mad er det skønt, lækkert, men ellers… Nej, tak.

  Til gengæld har jeg to yderst passionerede, vin-elskende brødre som ligeledes elsker mad og gode middage ligeså højt som jeg!
  Jeg ville derfor ELSKE at kunne servere dem på et seriøst godt glas vin, når vi holder mad–nørde-aftener sammen! Det ville bestemt give plus point og lidt ‘credit’ på søster-kontoen! 😉

  God jul! Og tak for en suveræn inspirerende flot blog!

  Mvh
  Camilla Kirstine
  [email protected]

 6. Skal til Jylland og holde Jul og her vil et par prominente flasker amaronevine kunne feje alle andre vine af bordet.

 7. Med den anmeldelse som du har givet vinen tidligere, så håber man da virkelig, at man er den heldige.
  Vil være helt perfekt til nytårsaften, hvor menuen står på gode bøffer.

 8. Amarone, lige tilpas “vulgær” til mig. Kunne passe fint til den grillede andesteg. Go’ jul til dig Søren og tak for din gode blog.

 9. Så lige opskrift på langtidsstegt and som jeg vil bruge imorgen. Ærgeligt at flaskerne ikke kommer til at forkæle kokken med under køkkenarbejdet ?

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen