ForsideOplevelser/RejserUSA Rejse New Orleans

Kommentarer

USA Rejse New Orleans — 2 kommentarer

 1. Arh men det ser så godt ud! Jeg glæder mig til, når jeg skal dertil til næste år. Har du nogle gode råd mht. at besøge New Orleans (udover at man selvfølgelig skal prøve så meget som muligt at den lækre mad).

  • Lyder rigtig spændende, at I skal derover til næste år :-). Afhængig af, hvor lang tid i skal være der så bør I tage hjuldamperen, en tur med en airboat i sumpen, hvilket vi ikke nåede, evt. en guidet tur til de områder der har været berørt af orkanen Katrina. Jeg læste mig frem til, at det kan være interessant, men at man ikke selv skal begive sig derud. Hvis I har mere tid og mulighed, ville jeg have udforsket det mere ægte Bajou område. Ellers så tjek op på restauranterne og spillesteder, da man nemt bliver blæst bagover.
   Bedste hilsner
   Søren
   Ps. Næste USA indlæg handler om Key West.

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>