ForsideBBQ/GrillBrisket

Kommentarer

Brisket — 6 kommentarer

  1. Du skriver 2 timer ved tilberedningstid i den røde firkant, men 6-8 timer nede i teksten. Hvad er rigtig?
    Conny

    • Hej Conny
      Jeg kan godt forstå du undrer dig. Det stykke brisket jeg havde var lille og var færdig allerede efter ca. 2½ time. Dog kan et større stykke sagtens tage længere tid. Det kan være vanskeligt, at angive tid men et større stykke kan tage ca. 4 – 6 timer, derfor er det mere vigtigt, at bruge stegetermometeret og min fremgangsmåde. God fornøjelse.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Hej Søren.

    Jeg havde egentligt regnet med 10 timer i smokeren (110 grader) for en U.S. brisket på 4 kg. Slagteren valgte dog at lave to stykker point på hver 2 kg. De kommer begge ind på øverste rist i min WSM 47. Spørgsmålet er om jeg i stedet skal regne med 5 timer samlet, da der nu er tale om to mindre stykker brisket?

    På forhånd tak.

    Vh

    Nicolai

    • Hej Nicolai
      Selv om jeg ikke har en smoker og i opskriften har benyttet en kuglegrill, tror jeg at du skal holde dig til de 10 timer ved 2 kg.
      Jeg vil anbefale, at du tjekker kernetemperaturen efter de 5 timer for, at sikrer dig, om den har nået de 65 – 75 grader, hvor der igen vil gå nogle timer før den igen stiger i temperatur til de 93/95 grader, sålænge din WSM ikke kommer over 110 grader.
      God Brisket Time 🙂
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen