ForsideAnmeldelserGiveaway – Grillbogen Mad med Røg

Kommentarer

Giveaway – Grillbogen Mad med Røg — 16 kommentarer

 1. Hej,

  Vi griller 5-6 gange om ugen når det er sommer, og med røg bliver det først når jeg har “mad ned røg” vi har endnu ikke prøvet med røg.

 2. Spændende bog 🙂

  Vi griller rigtig meget henover sommeren. Om vinteren bliver det aldrig rigtig til noget, desværre.
  Vi har faktisk for nyligt købt en røgboks til gasgrillen, den er endnu ikk afprøvet 😀

 3. Hej Søren.
  Vi griller fordi meget mad bare smager meget bedre når det har været på grillen – det med eller uden røg??
  Den bog skal min kæreste ha’ så han kan overraske endnu mere i udekøkkenet og så kan han jo passende få den til fars dag?

 4. Hej Søren. Jeg har købt økologiske ørreder og lært at filettere dem, kun fordi jeg vil røge dem på min lille bordgrill. Åh jeg ville rigtig gerne lære det rigtigt efter din fantastiske bog. Så tør jeg også tage det sidste skridt og røge.
  Bogen ser virkelig velegnet ud.

 5. Hej
  Her i huset bliver der grillet ganske meget. Vi griller hele året rundet, men selvfølgelig mest om sommeren. Det er også dagligmad som frikadeller der steges på grillen. Her røges også jævnligt
  så som bacon, mørbrad, laks, kartofler og større stykker kød.
  Jeg kunne bestemt godt tænke mig at vinde bogen, og få nye ideer.

 6. Grillen (Weber EP-320) er hverdagsbrug hos – selvfølgelig er det nemmere og sjovere om sommeren, men den er fremme uanset vejeret eller årstiden.

  Efterhånden er det kun pølser der ikke anvendes røg til. Seneste succes var en langsomt grillet øko. okse filet og din opskrift på paella – med et par modifikationer. Når der kommer gæster så tages Smokey Mountain i brug. Her er det fortrinsvis pulled pork og spare ribs der røges.

  Tak for et godt site med massere af inspiration 🙂

 7. Fra marts-oktober griller vi 4-5 gange pr uge og resten af året indimellem. Jeg har endnu ikke prøvet røg på grillen, men jeg er nysgerrig og det skal snart prøves.
  Tillykke med bogen 🙂

 8. Hej vi griller alt det vi kan hen over sommeren. Jul og nytår er der også altid gang i grillen til enten and eller flæskesteg..

  Go griller til alle

 9. Griller så ofte jeg kan. Senest idag i regnvejr. Er dog ikke kommet igang med røgning endnu, men dette vil da være en oplagt mulighed.

 10. Jeg griller rigtig meget hele året! Har prøvet at lave mad med røg et par gange: oksemørbrad, pulled pork, røget nydannede makreller….. Elsker det og vil meget gerne prøve mere?

 11. Vores nykøbte ejendom har 2 røgovne. Der er desuden en opbygget stenovn ovn samme sted.
  Dette fantastiske udekøkken vil jeg bruge jævnt hele året.
  Med bogen “Mad med røg” vil jeg kunne udnytte ovnene optimalt!

 12. Fik en røgpistol i julegave – den er endnu ikke for alvor taget i brug, så det ville være fedt med en bog fyldt med inspiration. Særligt nu hvor sommeren venter forude.

 13. Hej Søren:)
  Vi griller både i regn og blæst herhjemme, men hvis jeg vinder et eksemplar, skal den foræres til min far, som er grillmester i familien:)

 14. det kunne da være den perfekte farsdagsgave til min far som elsker grill og røg! Krydser fingre! 🙂

 15. Ja tak jeg skal vist lære det for manden arbejder så langt væk at jeg er tvunget til det hvis jeg gil have lækker grillmad 😉

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>