ForsideOpskrifterRamsløgsalt

Kommentarer

Ramsløgsalt — 11 kommentarer

  1. Pingback:Lammekrone med crust en fantastisk opskrift |

  2. Jeg lavede ramsløgssalt i går og det er fantastisk. Tak for opskrift og inspiration. Hele huset stinker af ramsløg 🙂 God søndag!

  3. Jeg tørrede bladene først og så blender med salt, så er det bare en krydderiblanding, men jeg synes det lugter til af græs nu – gør jeres også det?

    • Hej Anja
      Jeg tørrer ikke bladene først, men først når det hele tørres i ovnen.
      Ramsløgssalt kan godt efter noget tid få en anden lugt, men har stadig en god smag.
      Bedste hilsner
      Søren

  4. Har tørret ramsløgs blade. Skal middelhavs saltet også tørre, eller kan det hele blandes nu

  5. Hej Søren. Er det nødvendigt at skolde bladene inden for jordbakterier, eller er det ikke nødvendigt, når man tørrer saltet i ovnen efterfølgende?
    Vh
    Chris

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen