ForsideGrøntsagerOksespidsbryst i rødvin

Kommentarer

Oksespidsbryst i rødvin — 2 kommentarer

 1. Hejsa
  Jeg synes din opskrift på spidsbryst lyder utrolig lækker og vil prøve at lave den, men jeg har aldrig brugt madagascarpeber. Jeg kan læse mig frem til at de fås både tørrede og syltede, så hvilke mener du er de bedste til denne ret?
  Mange hilsener
  Mia

  • Hej Mia
   Mange tak fordi du vil kaste dig i lag med oksespidsbryst i rødvin.
   Det vil være underordnet om du bruger syltede eller tørrede. Jeg tror de nemmeste, at købe er de syltede, som fås i en orangefarvet dåse fra Paradiso der hedder grønne peberkorn. Jeg har ikke selv fundet dem tørret udover på nettet.
   Bedste hilsner
   Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>