og

Giveaway Konkurrence af bogen Sund Mave

af | Anmeldelser

Det er da på høje tid, at jeg laver en ny lille konkurrence, hvor jeg bortgiver en ny bog på markedet. Denne gang har FADL´s forlaget sponsoreret bogen Sund Mave af Mia Schomacker og Camilla Thrysøe.

Kogebogen Sund Mave

Sund Mave er opdelt i to dele, hvor den første del omhandler hvordan man får en mave i mere balance vha. af low FOODMAP diet, som kan afhjælpe mavesmerter, udspilet mave fyldt med luft, irriteret tarm og andet. Den anden del er fyldt med 200 inspirerende opskrifter, fordelt over morgenmad, frokost, aftensmad og gæstemad. Udover, at afhjælpe maveproblemer med kostråd og en diæt får du samtidig rigtig mange gode og spændende opskrifter.

Hvem er de to forfattere? Både Mia og Camilla er uddannede kliniske diætister. Som de skriver i indledningen henvender bogen sig primært til dig, som gerne vil vide mere om lov FODMAP diet enten på det personlige eller faglige plan.

Søde favoritter fra Sund Mave

Sund mave – Low FODMAP diet er udgivet af FADL´s Forlag og er på ikke mindre end 350 sider. Vejledende pris er kr. 349,95.

Hvordan deltager du i denne giveaway? Du skriver en kort valgfri kommentar i kommentarfeltet med navn og e-mail, og LIKER Gastromad på Facebook.

Konkurrencen kører til og med søndag den 22 november 2015 kl. 10:00. Vinderen bliver udtrukket ved hjælp af Random.org, og bliver offentliggjort søndag eftermiddag kl. 14:00 på Gastromad.dk og Gastromad på Facebook. Vinderen vil modtage bogen direkte fra FADL´s Forlag.

Sund Mave opskriftsbog

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer man, at ens navn offentliggøres på Gastromad.dk og https://www.facebook.com/Gastromad/. Deltagere skal være bosiddende i Danmark.

Sponsoreret indlæg.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

14 Kommentarer

 1. Liv

  Helle for! Den bog ser super lækker ud, og jeg har spist efter low FODMAP-principperne nogle år efterhånden og kunne godt bruge lidt inspiration.

  Svar
 2. Christina

  Det lyder som en spændende bog 🙂 Jeg har selv udspecificerede problemer med min mave, så det kunne være interessant at se nærmere på emnet og opskrifterne i bogen.

  Svar
 3. Jenny

  Super spændende bog, den må gerne blive min.

  Svar
 4. Katrine

  Lyder som en dejlig inspirerede bog – hvilket er tiltrængt i kampen tilbage mod et normalt forhold til mad igen! ??

  Svar
 5. Niels Møller Schlie

  Wauv, meget interessant med en mere nuanceret definition af hvilke kulhydrater som er OK at spise…for jeg er blevet lidt træt af den strikse LCHF diæt jeg har eksperimenteret med…så lad mig teste Camilla & Mia’s Low FODMAP 🙂

  Svar
 6. Michelle Kristensen

  Lyder spændende med low FODMAP 🙂

  Svar
 7. Louise O

  Har kun hørt godt om Low Foodmap, men ikke selv prøvet det. Mangler “samlet” inspiration til at komme i gang i stedet for diverse artikler på nettet, eller udklip fra blade. Så skøn præmie.

  Svar
 8. Susan Yon Rimbæklund

  Min kæreste er netop blevet anbefalet at følge Low Fodmap principperne, så det ville da være helt fantastisk at have denne fine bog at lade sig inspirere af 😉

  Svar
 9. Laura Kolling

  Jeg ville elske at vinde bogen og udvide min horisont i køkkenet ?

  Svar
 10. Helene

  Lækkert med en low FODMAP-bog, der både gør os klogere på emnet og inspirerer til forskellige måltider, fremfor forskellige “regelsæt” der bare dikterer uden at forklare. Den bog vil jeg gerne vinde 🙂

  Svar
 11. Susanne Henriksen

  Lækker bog. Godt der sættes mere fokus på os, der har problemer med maven. 🙂

  Svar
 12. Jane

  Den er lige til mig;-)

  Svar
 13. Maria S

  Håber 🙂

  Svar
 14. Ann-Sophie

  Lyder som en virkelig lækker bog.

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!