og

Hov, så kom december igen, og vi nærmer os med hastige skridt julen og hvad der til høre. Mange af os har faste traditioner, andre forskellige fra år til år. For nogle er det et evigt spørgsmål om, hvilken fugl eller steg der skal på bordet i julen.

Juleand

Jeg ved fra mig selv, at jeg gerne vil have forskellige ting til julefrokosten, men det også kan være en udfordring, at finde på noget nyt og sætte det sammen med noget traditionelt, så alle synes at julefrokosten bliver god og spændende. Jeg har igen i år samlet de links fra Gastromad, der på en eller anden måde handler om julemad og andet.

And eller Gås tilberedt på weberen.

Andebryster med butternut squash puré.

Anderilette, alternativ til postejen.

And – Langtidsstegt.

Ande sandwich.

Djævleæg.

Havtorn Snaps.

Konfiterede andelår.

Leverpostej.

Pebernødder.

Rødbeder, syltede.

Rødkålssalat, alternativ til den almindelige.

Røget med pocheret æg til julefrokosten.

Safran Snaps.

Sovsen eller saucen af and eller gås.

Vaniljekranse.

Julebordet

Velbekomme og glædelig jul.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!