ForsideFjerkræKyllingebryst Sous Vide

Kommentarer

Kyllingebryst Sous Vide — 6 kommentarer

 1. Hej,
  Spændende, havde ikke selv tænkt på kylling i sous vide. Jeg har selv fået en maskine i julegave og mit mål er at forsøge mig med nogle af de med nogle af de mere seje og unormale anvendt udskæringer af koen. Så når du nu spørger ☺ så kunne jeg godt tænke mig at du også havde denne fokus ☺
  Tak for et godt site.
  Jens

  • Hej Jens
   Tak for rosen :-).
   Den fokus (udfordring) vil jeg da tage op her i det nye år. Udover spidsbrystet, som er et af de sejere stykker :-).
   Bedste hilsner
   Søren

  • Hej Martin
   Tillykke med Sous Vide maskinen :-). Spareribs har jeg slet ikke tænkt på, men lyder da som en god ide, der vist skal afprøves på et tidspunkt. Hvis du nu kommer mig i forkøbet der du selvfølgelig velkommen til, at smide en kommentar om resultatet.
   De bedste hilsner
   Søren

   • Jeg var heldig at få 5 kg. krogmodnede ribben 🙂
    De blev skåret op i stykker ´a 3-4 ribben, krydret med salt, peber og barbecuesovs – vacuumeret og trak på køl i et døgn.
    Derefter 65 grader i Sous Viden i 48 timer.
    Tørrede dem af. Gav nogle af dem mere barbecuesovs inden grillning, og grillede andre uden ekstra sovs.
    Begge dele var HERLIGT!

    • Hej Vibeke
     Super skønt, at læse, og lyder jo fantastisk lækkert.
     Var ribbenene af svin?
     Den må vist på bloggen til foråret :-).
     Tak for inspiration.
     Bedste hilsner
     Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen