ForsideFjerkræKyllingebryst Sous Vide

Kommentarer

Kyllingebryst Sous Vide — 8 kommentarer

  1. Hej,
    Spændende, havde ikke selv tænkt på kylling i sous vide. Jeg har selv fået en maskine i julegave og mit mål er at forsøge mig med nogle af de med nogle af de mere seje og unormale anvendt udskæringer af koen. Så når du nu spørger ☺ så kunne jeg godt tænke mig at du også havde denne fokus ☺
    Tak for et godt site.
    Jens

    • Hej Jens
      Tak for rosen :-).
      Den fokus (udfordring) vil jeg da tage op her i det nye år. Udover spidsbrystet, som er et af de sejere stykker :-).
      Bedste hilsner
      Søren

    • Hej Martin
      Tillykke med Sous Vide maskinen :-). Spareribs har jeg slet ikke tænkt på, men lyder da som en god ide, der vist skal afprøves på et tidspunkt. Hvis du nu kommer mig i forkøbet der du selvfølgelig velkommen til, at smide en kommentar om resultatet.
      De bedste hilsner
      Søren

      • Jeg var heldig at få 5 kg. krogmodnede ribben 🙂
        De blev skåret op i stykker ´a 3-4 ribben, krydret med salt, peber og barbecuesovs – vacuumeret og trak på køl i et døgn.
        Derefter 65 grader i Sous Viden i 48 timer.
        Tørrede dem af. Gav nogle af dem mere barbecuesovs inden grillning, og grillede andre uden ekstra sovs.
        Begge dele var HERLIGT!

        • Hej Vibeke
          Super skønt, at læse, og lyder jo fantastisk lækkert.
          Var ribbenene af svin?
          Den må vist på bloggen til foråret :-).
          Tak for inspiration.
          Bedste hilsner
          Søren

  2. Hej, har et par meget store Plymuth Rock bryster som jeg vil tilberede efter denne opskrift. Porre tilbehøret lyder rigtig nice men ik’ sikker på jeg helt forstår. Varme med brænderen og så i boks med låg, er tanken så at de videre tilbereder sig selv på eftervarmen?

    • Hej Michael
      Hvis du har en gasgrill griller du dem direkte over brænderen, kulgrill direkte over kullene, så de bliver sorte. Dernæst lægges de i en plastikboks med låg, hvori de færdigtilberedes.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen