og

Foodfestivalen ved Tangkroen i Århus nåede jeg heldigvis, at besøg i år, hvilket var et kærkommet gensyn. Vi tilbragte nogle gode timer deroppe og fornemmede de små forandringer fra forrige år. Foodfestivalen kan klart anbefales, at besøge. Der er masser af aktiviteter for både små og store foodies, som at gætte en grøntsagsjuice, foredrag med John Wright fra River Cottage, DM i Hot Dog og rigtig meget mere.

Du kan nedenstående se lidt forskellige stemningsbilleder fra festivalen.

Food Festival 2014

Et af de mange steder for lidt mad og et hvil.

Kød flæsk pålæg slagter

Danmarks ene af de sidste to Oldermænd fra det danske slagterlaug.

John Wright fra River Cottage

Foredrag med John Wright fra River Cottage.

Food Festival og spiselige myrer.

Et af de mere eksperimenterende stande var hos Arla, hvor vi fik lov, at smage levende skovmyre. Smagen er frisk citrus. En spændende oplevelse. Vi nåede desværre ikke græshopperne på Karoline standen.

Hot Sauce Import

Gutterne fra Hot Sauce Import.

Høstet fra Bornholm

Høstet fra Bornholm, som har specialiseret sig i Havtorn.

Frokost på Food Festival

Frokost med inspiration fra nogle af de bedste danske kokke.

Børn og madlavning

Et af de mange værksteder for børn.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!