ForsideHovedretterLammetagine med Ras el Hanout

Kommentarer

Lammetagine med Ras el Hanout — 7 kommentarer

  1. Lækkert, prøv den med ged.
    Køber selv krydderier på ASA’s webshop kan varmt anbefales.
    Mvh. Den gamle kok.

  2. Undskyld, hvor blev taginen af??? Du laver retten i en gryde på komfur/kogeplade, men når retten hedder Lammetagine forventer jeg, at du bruger en tagene og sætter retten i ovnen? Jeg vil gerne lave denne ret, men ved ikke hvor lang tid den skal have i ovnen, og skal kødet brunes først på en pande eller?

    • Hej Bente
      Nu ligger jeg ikke inde med en Tagine, og man kan derfor godt lave retten i en gryde :-).
      Jeg vil brune kødet af, og grøntsagerne med.
      Du kan dernæst tilberede den i ovnen ved 160 grader i samme antal timer. Tjek retten undervejs.
      God fornøjelse.
      Bedste hilsner
      Søren

  3. Hej Søren. Du anbefaler denne ret sammen med Tabouleh. Vil det fungere istedet for cous cous, så det ikke bliver for ens eller mangler det så varmt tilbehør? (Ved godt det er en smagssag 😊, men vil gerne høre din anbefaling, da jeg ikke har erfaring med marokkansk mad). Kan lammetaginen stå og simre et stykke tid, når kødet er mørt? Er der et brød du vil anbefale til? Tak for spændende opskrifter. Vh Lene

    • Hej Lene
      Tak for rosen :-).
      Du kan sagtens servere Lammetagine sammen med Tabouleh i stedet for Cous Cous :-).
      Den kan ligeledes nemt stå og simre og passe sig selv.
      Jeg ville serverer noget fladbrød eller indisk naan brød til.
      De bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>