ForsideHovedretterLammetagine med Ras el Hanout

Kommentarer

Lammetagine med Ras el Hanout — 4 kommentarer

  1. Lækkert, prøv den med ged.
    Køber selv krydderier på ASA’s webshop kan varmt anbefales.
    Mvh. Den gamle kok.

  2. Undskyld, hvor blev taginen af??? Du laver retten i en gryde på komfur/kogeplade, men når retten hedder Lammetagine forventer jeg, at du bruger en tagene og sætter retten i ovnen? Jeg vil gerne lave denne ret, men ved ikke hvor lang tid den skal have i ovnen, og skal kødet brunes først på en pande eller?

    • Hej Bente
      Nu ligger jeg ikke inde med en Tagine, og man kan derfor godt lave retten i en gryde :-).
      Jeg vil brune kødet af, og grøntsagerne med.
      Du kan dernæst tilberede den i ovnen ved 160 grader i samme antal timer. Tjek retten undervejs.
      God fornøjelse.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>