og

En Pinsesøndag på Filsø Fødevarefestival

af | Anmeldelser, Oplevelser - Rejser

Hvad brugte du din Pinsesøndag på? Jeg var en tur til Filsø Gård, som for andet år i træk afholdt Fødevarefestival. Der var flere udstillere end 2013. Hvad antallet af solgte billetter løb op ved jeg pt. ikke. Årets festival havde som noget nyt et spisekammer, som var placeret på gårdspladsen med både et større telt og udstillere der solgte mad.

Filsoe Foedevarefestival

I år var der flere udstillere fra året før, hvilket må tyde på, at Festivalens første år var en succes. Samtidig mødte jeg udstillere jeg er stødt på, på andre Fødevarefestivaller. Jeg er nysgerrig på om Filsø Fødevarefestival langsomt vokser sig større for hver år.

Mjødgård

En af udstillerne jeg ikke tidligere har mødt er Odd fra Mjødgård fra Djursland, der producerer deres egen mjød. En af deres mjød er brygget med hyldeblomst, som giver en meget aromatisk blomster smag, der passer godt til mjødens sødme. Odd præsenterede mig for en mjød der havde lagret på cognac fad, hvilket var tydelig i aromaen.

Mylius Erichsen Bryghus

Jeg er ikke tidligere stødt på Mylius Erichsen Bryghus, som er beliggende ved Ringkøbing. Bryggeriet er et mikrobryggeri ejet på folkeaktie, som er i en så god udvikling, at deres bryghus er for lille i forhold til efterspørgslen.

Filsø Udekøkken

Der var også mulighed for smagsprøver fra kokken Preben Madsen, der tryllede med sit udekøkken.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!