En Pinsesøndag på Filsø Fødevarefestival

af | 12. jun 2014 | Anmeldelser

Hvad brugte du din Pinsesøndag på? Jeg var en tur til Filsø Gård, som for andet år i træk afholdt Fødevarefestival. Der var flere udstillere end 2013. Hvad antallet af solgte billetter løb op ved jeg pt. ikke. Årets festival havde som noget nyt et spisekammer, som var placeret på gårdspladsen med både et større telt og udstillere der solgte mad.

Filsoe Foedevarefestival

I år var der flere udstillere fra året før, hvilket må tyde på, at Festivalens første år var en succes. Samtidig mødte jeg udstillere jeg er stødt på, på andre Fødevarefestivaller. Jeg er nysgerrig på om Filsø Fødevarefestival langsomt vokser sig større for hver år.

Filsø Fødevarefestival

En af udstillerne jeg ikke tidligere har mødt er Odd fra Mjødgård fra Djursland, der producerer deres egen mjød. En af deres mjød er brygget med hyldeblomst, som giver en meget aromatisk blomster smag, der passer godt til mjødens sødme. Odd præsenterede mig for en mjød der havde lagret på cognac fad, hvilket var tydelig i aromaen.

Filsø

Jeg er ikke tidligere stødt på Mylius Erichsen Bryghus, som er beliggende ved Ringkøbing. Bryggeriet er et mikrobryggeri ejet på folkeaktie, som er i en så god udvikling, at deres bryghus er for lille i forhold til efterspørgslen.

Filsoe Udekoekken

Der var også mulighed for smagsprøver fra kokken Preben Madsen, der tryllede med sit udekøkken.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.

Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!