ForsideForretterMulligatawny suppe

Kommentarer

Mulligatawny suppe — 3 kommentarer

  1. Tusind tak for en fantastisk madblog!
    Jeg er lidt i tvivl ift. suppen her – jeg har lavet min egen karry (bukkehornsfrø, laurbærblade, sennepsfrø, spidskommenfrø, kardemommefrø, hel kanel, korianderfrø, stjerneanis, hele nelliker, tørret chili, sorte peberkorn ristet og knust i minihakker – dernæst blandet med revet muskat, allehånde, ingefær, gurkemeje og Cayennepeber)
    Jeg er usikker på, om jeg så oveni skal tilføje de krydderier, du nævner? Er bange for at det måske bliver for meget…
    PS. Min karry blev virkelig skøn – hele huset dufter endnu, så suppen kan kun blive mums ?

    • Hej Eva
      Tusinde tak for den flotte ros :-). Varmer meget.
      Når du laver din egen Karry eller nærmere Garam Masala tænker jeg også, at det bliver for meget. Og vil fungerer fint :-).
      Da jeg tilberedte Mulligatawny suppen overvejede jeg at bruge min egen Garam Masala, men droppede det for, at bruge det miks jeg har beskrevet i min opskrift for, at se hvilken smag det ville give.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Hej Søren 🙂
    Det gir god mening, tak!
    Før jeg begav mig udi at blande mit eget krydderi, havde jeg absolut ingen idé om, at karry og Garam Masala var blandingskrydderier. Sådan kan man blive klogere ? Jeg tror, din opskrift er meget anvendelig og let at gå til, da den ikke kræver det store forarbejde. Og, som du skriver, så er det lettere at justere de enkelte krydderier alt efter smag og temperament.
    De bedste hilsner
    Eva

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen