Løgringe lækre og sprøde løg ringe

af | 23. okt 2019 | Appetizer, Forretter, Grøntsager, Opskrifter, Tilbehør

Sprøde løgringe er super skønne, at bruge som snacks for sig selv, eller som tilbehør til forskellige retter som burgere, sandwich, tacos eller til mange andre retter. Løgringene er meget nemme, at tilbederede og det må næsten være en af de nemmeste opskrifter der findes. De kan også bruges i en burger, som giver den noget ekstra sprødhed og smag.
De sprøde løgringe kan serveres varme eller lune, og med en skøn hvidløgs mayonnaise eller aioli til har man verdens bedste snack, som alle vil elske.

 

Løgringe Lækre sprøde løg ringe

Løgringe er en dejlig nem måde, at lave sine egne smovse snacks på eller som tilbehør til en lækker burger.
No ratings yet
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Opskrift, Appetizer, Forret, Snack, Grøntsager
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 4 minutter
Samlet tid: 24 minutter
Antal: 4
Forfatter: Søren Willadsen

Ingredienser

  • 4 stk. løg af zittauerløg som er de almindelige
  • dl. Hvedemel
  • 2 hele æg
  • 2 dl. Pankorasp eller almindelig rasp
  • Neutral olie eller friture olie

Sådan gør du

  • Fjern skallen fra løgene.
  • Skær løgene i skiver, og del hver skive i ringe.
  • Kom løgringene i en skål vand, og lad den stå i en halv time.
  • Brug tallerkner, hvor i den første kommes melet i, den næste piskede æg og den sidste panko raspen.
  • Tør løgringene i et viskestykke.
  • Vend først løgringene i melet, dernæst i piskede æg og til sidst i panko raspen.
  • Varm en pande, eller gryde op med et par cm olie i.
  • Stik en tændstik i olien. Hvis den syder er olien klar.
  • Steg løgringene i olien i ca. 2 – 4 minutter. Kom kun nogle få i af gangen.
  • Tag dem dernæst op, og læg dem på noget køkkenrulle for, at suge det resterende fedt.

Noter

Server de sprøde løgringe som snack med noget aioli til eller i en burger.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!

 

Langt de fleste har ingredienserne der hjemme, så ingen undskyldning for, at følge opskriften.
Jeg har valgt, at vende løgringene i mel, dernæst æg og til sidst pankorasp, som er en mere luftig rasp, end den danske. Løgringene bliver ikke nær så tunge i det, når de efter denne opskrift vendes i panko. Kan man ikke skaffe pankorast bruger man almindelig rasp.

 

 

I USA serverer de sprøde løgringe på mange Diners, og restauranter som forret eller snack eller som tilbehør. Vi har fået dem både på de mere billige kæde restauranter og rigtig gode bbq restauranter. Langt de fleste steder smager de super skønt, da de selv laver dem på stedet.

 

Skær løgene i skiver og del dem i ringe.

 

Vend dem først i mel.

 

Dernæst i æg og til sidst panko rasp.

 

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.