Løgringe lækre og sprøde løg ringe
Sprøde løgringe er super skønne, at bruge som snacks for sig selv, eller som tilbehør til forskellige retter som burgere, sandwich, tacos eller til mange andre retter. Løgringene er meget nemme, at tilbederede og det må næsten være en af de nemmeste opskrifter der findes. De kan også bruges i en burger, som giver den noget ekstra sprødhed og smag.
De sprøde løgringe kan serveres varme eller lune, og med en skøn hvidløgs mayonnaise eller aioli til har man verdens bedste snack, som alle vil elske.

Løgringe Lækre sprøde løg ringe
Ingredienser
- 4 stk. løg af zittauerløg som er de almindelige
- 1½ dl. Hvedemel
- 2 hele æg
- 2 dl. Pankorasp eller almindelig rasp
- Neutral olie eller friture olie
Sådan gør du
- Fjern skallen fra løgene.
- Skær løgene i skiver, og del hver skive i ringe.
- Kom løgringene i en skål vand, og lad den stå i en halv time.
- Brug tallerkner, hvor i den første kommes melet i, den næste piskede æg og den sidste panko raspen.
- Tør løgringene i et viskestykke.
- Vend først løgringene i melet, dernæst i piskede æg og til sidst i panko raspen.
- Varm en pande, eller gryde op med et par cm olie i.
- Stik en tændstik i olien. Hvis den syder er olien klar.
- Steg løgringene i olien i ca. 2 – 4 minutter. Kom kun nogle få i af gangen.
- Tag dem dernæst op, og læg dem på noget køkkenrulle for, at suge det resterende fedt.
Noter
Langt de fleste har ingredienserne der hjemme, så ingen undskyldning for, at følge opskriften.
Jeg har valgt, at vende løgringene i mel, dernæst æg og til sidst pankorasp, som er en mere luftig rasp, end den danske. Løgringene bliver ikke nær så tunge i det, når de efter denne opskrift vendes i panko. Kan man ikke skaffe pankorast bruger man almindelig rasp.
I USA serverer de sprøde løgringe på mange Diners, og restauranter som forret eller snack eller som tilbehør. Vi har fået dem både på de mere billige kæde restauranter og rigtig gode bbq restauranter. Langt de fleste steder smager de super skønt, da de selv laver dem på stedet.

Skær løgene i skiver og del dem i ringe.

Vend dem først i mel.

Dernæst i æg og til sidst panko rasp.