og

Løgringe lækre og sprøde løg ringe

af | 23. okt 2019 | Appetizer, Forretter, Opskrifter, Tilbehør

Nem opskrift på løgringe

Sprøde løgringe er super skønne, at bruge som snacks for sig selv, eller som tilbehør til forskellige retter som burgere, sandwich, tacos eller til mange andre retter. Løgringene er meget nemme, at tilberede og det må næsten være en af de nemmeste opskrifter der findes. De kan også bruges i en burger, som giver den noget ekstra sprødhed og smag.
De sprøde løgringe kan serveres varme eller lune, og med en skøn Hvidløgs Mayonnaise af ramsløg eller aioli til har man verdens bedste snack, som alle vil elske.

Opskrift på løgringe

Langt de fleste har ingredienserne til hjemmelavede løgringe i køkkenet, så ingen undskyldning for ikke, at følge opskriften.
Jeg har valgt, at vende løgringene i mel, dernæst æg og til sidst pankorasp, som er en mere luftig rasp, end den almindelig danske rasp. Løgringene bliver ikke nær så tunge i det, når de efter denne opskrift vendes i panko. Kan man ikke skaffe pankorasp bruger man selvfølgelig almindelig rasp. Jeg har i denne opskrift på løgringe brugt almindelig fritureolie. Man kan nemt bruge en solsikkeolie til at stege dem i.

Prøv også disse opskrifter: Bagte Løg // Hjemmelavet Pommes Frites

Sprøde Ringe af løg

Løgringe Lækre sprøde løg ringe

Løgringe er en dejlig nem måde, at lave sine egne smovse snacks på eller som tilbehør til en lækker burger.
No ratings yet
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Opskrift, Appetizer, Forret, Snack, Grøntsager
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 4 minutter
Samlet tid: 24 minutter
Antal: 4
Forfatter: Søren Willadsen

Ingredienser

  • 4 stk. løg af zittauerløg som er de almindelige
  • dl. Hvedemel
  • 2 hele æg
  • 2 dl. Pankorasp eller almindelig rasp
  • Neutral olie eller friture olie

Sådan gør du

  • Fjern skallen fra løgene.
  • Skær løgene i skiver, og del hver skive i ringe.
  • Kom løgringene i en skål vand, og lad den stå i en halv time.
  • Brug tallerkner, hvor i den første kommes melet i, den næste piskede æg og den sidste panko raspen.
  • Tør løgringene i et viskestykke.
  • Vend først løgringene i melet, dernæst i piskede æg og til sidst i panko raspen.
  • Varm en pande, eller gryde op med et par cm olie i.
  • Stik en tændstik i olien. Hvis den syder er olien klar.
  • Steg løgringene i olien i ca. 2 – 4 minutter. Kom kun nogle få i af gangen.
  • Tag dem dernæst op, og læg dem på noget køkkenrulle for, at suge det resterende fedt.

Noter

Server de sprøde løgringe som snack med noget aioli til eller i en burger.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!

Hjemmelavet løgringe

Hvor stammer løgringe fra?

I USA serverer de sprøde løgringe på mange Diners, og restauranter som forret eller snack eller som tilbehør til burgere. Vi har fået dem både på de mere billige kæde restauranter og rigtig gode BBQ restauranter og Diners. Langt de fleste steder smager de super skønt, da de selv laver dem på stedet. Der er virkelig stor forskel på frosne løgringe som varmes op i ovnen, og hjemmelavede. Dem man selv laver er altid super sprøde.

Løgene skæres i skiver
Skær løgene i skiver og del dem i ringe.

Vend løgringene først i mel
Vend først de skårne løgringe i mel.

Vend løgringene i æg
Dernæst vendes løgringene i æg og til sidst panko rasp, som giver denne lækre luftighed.

Sprøde Ringe af løg

Server løgringene til en burger eller bare som snack med en hjemmelavet mayonnaise til.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

2 Kommentarer

  1. Kati Holt

    Kan de laves dage i forvejen, uden at blive kedelige (bløde).

    Svar
    • Søren Willadsen

      Hej Kati
      Jeg har ikke selv forsøgt mig, men du kan forsøge dig på denne måde. Opbevar dem i køleskabet til den dag du skal serverer dem.
      Inden servering opvarmes de i ovnen ved varmluft ved 200 grader i 5 minutter.
      Bedste hilsner
      Søren

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!