ForsideHovedretterBraiseret Oksebov med peberrodssovs

Kommentarer

Braiseret Oksebov med peberrodssovs — 4 kommentarer

  1. Hej Søren. Jeg kender godt den følelse af at “smage” minderne. For mig er det især grydestegt kylling og diverse vintergryderetter så som irsk stuvning, der bringer minderne frem. Men også peberrodssovsen, som min mor lavede af hjemmedyrket peberrod giver gode minder Ved syn og dufte af disse retter bliver jeg igen 5 år og sidder på bænken i køkkenet. Og hvad blev disse retter så serveret på? Tallerkener magen til den du har på billederne her, så det var et ekstra lille flashback fra barndommen. Tak for inspirationen. Der skal meget snart laves peberrodssovs her i huset.

    • Hej Inge
      Tak for rosen, og jeg er glad for du bliver inspireret og i lige måde.
      Mums, grydestegt kylling med hjemmelavet agurkesalat til 🙂 skal jeg vist have lavet igen. Jeg var lige ved, at tro at den ikke lå på bloggen, men det gør den dog med gamle fotos, men samme tallerken :-).
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Ja bortset fra du har kogt og ikke braiseret stegen (braisere, at stege i gryde eller ovn ved svag varme og med begrænset væskemængde) Den skal altså brunes af før væske tilsættes, og det gør en hel del ved smagen. Og den skal kun simre med meget lidt væske ved. Halv stegning og kogning… BUM!

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen