ForsideFisk og SkaldyrMuslinger på kartofler med Kong Bars Ost

Kommentarer

Muslinger på kartofler med Kong Bars Ost — 7 kommentarer

  1. Lækker ret! Og virkeligt smukt anrettet. Jeg skal selv på en lignende mission på mandag til Søvind Mejeri – omend med en lidt mere enkel opskrift 😉

    • Hej Nana
      Mange tak, hvor spændende du ligeledes er en del af det. Dagen var utrolig interessant, og så var det super fedt at snakke med mejeristen.
      God tur og weekend.
      Bedste hilsner
      Søren

    • Hej Marco
      Det er en formidabel lækker ost, der passer til det varme køkken. Og heldigvis var mejeristen glad for min ret med Kong Bars.
      Den vil med garanti passe godt til dit brød.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Må jeg spørge hvorfor du bruger friske muslinger til fond, men dåse muslinger til selve retten? Røgsmagen kunne vel klares anderledes.

    • Hej Jen
      Grunden er tilfældig, da jeg ville have røget de muslinger jeg havde brugt til fonden.
      Da jeg første gang afprøvede den uden muslingeskum bruge jeg nogle gode røgede muslinger i olielage.
      Selve olien giver retten det ekstra og ligeledes olie til kartoflerne, hvilket gjorde jeg gik væk fra min oprindelige ide.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>