ForsideOpskrifterSyltet Salturt (Kveller)

Kommentarer

Syltet Salturt (Kveller) — 11 kommentarer

 1. jeg er afhængig af syltede kveller-har ledt-privat forbrug, men hvor ? ellers fine opskrifter!

  • Hej Birte
   Så vidt jeg husker fungerede det fint. Den blev ikke for stærk.
   Jeg har sidenhen konstateret, at salturt bliver lidt for blød og mister den dejlige salte smag ved begge af mine syltemetoder. Jeg vil nok en anden gang tone ned for både eddike og krydderier. Evt. bruge en japansk eddike, som jeg i skrivende stund ikke kan huske hvad hedder.
   De bedste hilsner
   Søren

   • Hmm. Nu er det jo ikke så meget, jeg har fået fat i, så måske jeg bare lige skal blanchere det i 10 sekunder, lægge det i iskoldt vand og så servere det til fisk. Tak for svaret!

 2. Ja, jeg har prøvetygget et stykke og synes faktisk, at det smager rigtig godt i sig selv. Men jeg var i tvivl, om det måtte spises råt. Det ryger på de små ruller af rødspætte, som aftensmaden står på.

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>