ForsideFjerkræLangtidsstegt Kylling

Kommentarer

Langtidsstegt Kylling — 6 kommentarer

  1. Hej Søren

    Tak for en god blog! Her finder jeg jævnligt inspiration.
    Jeg er altid i tvivl ved de lavere temperaturer. Hvor lang tid giver du tilbehøret i ovnen?

    Mvh
    Tine ?

    • Hej Tina
      Mange tak for rosen :-).
      Jeg gav det ca. 1 time og 15 – 20 minutter. Normalt når jeg tilbereder rodfrugter får de ca. 45 – 50 minutter ved 180 grader uden varmluft.
      Du kan også smide dem ind fra starten, og når de næsten er færdige tager du dem ud, og smider dem ind igen når der er ca. 20 – 30 minutter tilbage af kyllingen.
      Håber jeg har kunnet svare på dit spørgsmål :-).
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Ciao Søren
    Denne opskrift er en stor succes hver gang, og gæsterne insisterer på at få opskriften!!
    Jeg mailer dem glad linket til din blog.
    Kh Niels

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen