ForsideFjerkræLangtidsstegt Kylling

Kommentarer

Langtidsstegt Kylling — 9 kommentarer

  1. Hej Søren

    Tak for en god blog! Her finder jeg jævnligt inspiration.
    Jeg er altid i tvivl ved de lavere temperaturer. Hvor lang tid giver du tilbehøret i ovnen?

    Mvh
    Tine ?

    • Hej Tina
      Mange tak for rosen :-).
      Jeg gav det ca. 1 time og 15 – 20 minutter. Normalt når jeg tilbereder rodfrugter får de ca. 45 – 50 minutter ved 180 grader uden varmluft.
      Du kan også smide dem ind fra starten, og når de næsten er færdige tager du dem ud, og smider dem ind igen når der er ca. 20 – 30 minutter tilbage af kyllingen.
      Håber jeg har kunnet svare på dit spørgsmål :-).
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Ciao Søren
    Denne opskrift er en stor succes hver gang, og gæsterne insisterer på at få opskriften!!
    Jeg mailer dem glad linket til din blog.
    Kh Niels

  3. Hejsa

    Jeg håber på hurtigt svar, da jeg skal lave denne ret i dag – og jeg glæder mig!

    Jeg vil høre, om du kommer andet ved tilbehøret? Altså, de rodfrugter, du også sætter i ovnen i et ildfast fad – kommer du noget væde eller særligt krydderi ved?

    På forhånd tak for hurtigt svar! 🙂

    Vh.
    Martin

    • Hej Martin
      Først og fremmest beklager det langsomme svar :-).
      Som jeg skriver i opskriften kommer jeg også tilsætte hvidvin og kyllingefond i Römertopfen. Det står lidt længere nede i ingredienslisten og ved trin 8 i fremgangsmåden.
      Hvis du skal serverer den nu i dag kl. 18 kan du godt nå det :-).
      God fornøjelse og bedste hilsner
      Søren

  4. Ja, tak – det har jeg godt set. Det var mere i det andet ildfaste fad, du skriver om, med pastinak, kartoffel, gulerod, knoldselleri og persillerod. Kommer du væde og/eller andre smagsgivere ved dem?

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>