og

Konkurrence og bog anmeldelse

af | 15. okt 2014 | Anmeldelser

REKLAME

Jeg har fået tilsendt denne guld bog om bagning fra hele verden af Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. Bogen hedder “Bage Opskrifter Fra Hele Verden – alle de klassiske favoritter” og har hele 384 sider omhandlende bagning fra det meste af verden.

BageopskrifterBogen er opdelt i verdensdele, som USA og Canada, Latinamerika, Afrika, Storbritannien, Irland, Frankrig, Middelhavsregionen, Tyskland, Østrig og Schweiz, Skandinavien, Østeuropa, Israel, Asien og Australien og New Zealand, og indeholder en stor række forskellige bagværk opskrifter af brød og kager, hvor mange er traditionelle opskrifter fra de forskellige verdensdele og lande. Hver opskrift er overskuelig med masser af billeder og opdelt i ingrediensliste og fremgangsmåde.

Bogen er indbundet i hardcover med guldfarve, hvor man hurtig kan finde den blandt de andre bøger i ens bogreol.

Jeg har fået bogen doneret af Nyt Nordisk Forlag og vil gerne give bogen væk til en læser af bloggen i en lille konkurrence.

Bage-opskrifter

Det eneste du skal gøre for, at vinde bogen er, at skrive i nedenstående kommentar felt, hvad din ynglings bageopskrift er senest d. 31 oktober 2014 kl. 21:00. Den 1 november offentliggøres vinderen ved lodtrækning i et nyt indlæg.

Vinderen kontaktes direkte gennem mail for navn og adresse, så husk at skrive en gyldig mail adresse.

Majsbrød-Kagebog

Bogen er venligst doneret af Nyt Nordisk Forlag, som har udgivet den. Bogen er oversat fra engelsk Bake.

Bogen sendes kun til adresser i Danmark.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

28 Kommentarer

  1. Jette Rosendal

    Hej Søren. Det er da en yderst spændende bog du her præsenterer. Yndlingsbageopskrift – det er godt nok svært. Men jeg er lige nu i gang med forberedelser til en engelsk julekage, og den holder jeg faktisk meget af. Så den bliver det 🙂
    Venlig hilsen Jette

    Svar
  2. Camilla kirstine

    Min favorit bageopskrift må være den klassiske kanelkage – den er bare altid et hit. Nem at lave, stor, smagsfuld og holder sig fugtig og svampet længe.

    Svar
  3. Caroline Kyndesen

    Hej Søren. Yndlingsopskriften må helt klart være Claus Meyers kanelsnurrer. De er tidskrævende, jeg har brændt 2 håndmixere af på dem, og de er helt bestemt dét værd!
    Hilsen Caroline

    Svar
  4. Kiki hindhede

    Sikke en skøn bog, ønsker den bliver min. Min yndlings er chokolade kage med ekstra kærlighed.

    Svar
  5. Pernille schjønning

    Hej 🙂 tak for en dejlig blog og nu også en dejlig konkurrence. Indtil videre vinder kammusling på sort risotto, mums mums.

    Svar
    • Søren

      :-). Tak, men hvad er din yndlings bageopskrift?
      Mange hilsner
      Søren

      Svar
  6. Caroline K

    Yndlings bageopskrift må være rødebedekage, ligger nr 1 på listen over de bedste kager!

    Svar
  7. frk. sveske

    Min yndlings bageopskrift må være Brownie – god økologisk smør og masser af kvalitetschokolade = Mums!

    Svar
  8. Martin Madsen

    Det er helt sikkert den kringle der var i Søren ryge for et par år siden

    Svar
  9. marianne nielsen

    Nybagt brunsviger godt med snask oven på.

    Svar
  10. Linn Walberg

    Jeg EEELSKEER min mormors kiksekage-opskrift 🙂 Det’ en klassiker! 😉

    God weekend 🙂

    Svar
  11. Cecilie Bonde

    Gode gammeldags kanelsnegle!

    Svar
  12. Pernille Ølbye

    Brownies og gerne i rigelige mængder

    Svar
  13. Heidi

    Brownies med marcipan og lækre kanelsnegle…:-)

    Svar
  14. Amalie

    Jeg kunne spise chokoladefondant hver eneste dag.

    6 stk.

    Dej
    100 g mørk chokolade
    100 g smør
    50 g sukker
    40 g hvedemel
    100 g pasteuriserede æggeblommer
    50 g pasteuriserede æggehvider
    Flormelis til drys

    Jeg bruger altid denne opskrift, og da de smager bedst, når de er lune, kan det godt ende med lidt mavepine – men det er chokoladen værd 🙂

    Svar
  15. Sara

    Jeg tror at en af mine ynglings opskrifter må være scones, de er så nemme og hurtige. 🙂

    Svar
  16. lene nørgaard madsen

    rugbrød fra Lone Landmand

    Svar
  17. Niels Graversen

    min yndlingsopskrift er ikke min, men min mormor´s opskrift på en citronkage.
    Citronkage

    Lille bradepande

    300 gr. Mel
    300 gr. Margarine
    300 gr. Sukker
    3 æg
    2 tsk. Bagepulver
    1 dl. Mælk
    1 citron
    Flormelis

    Reven skal fra en citron skal i dejen.
    Saften fra citronen røres med flormelis til glasur.

    Blød margarine æltes/røres med sukker og mel, ægget og mælk tilsættes og røres godt, endelig tilsættes bagepulver.
    Dejen der skal være lind hældes i en bradepande, der er foret med bagepapir eller smurt godt med margarine/smør.
    Kagen bages i en 1750 varm ovn i 25 – 30 minutter.

    Glasuren påsmøres, når kagen er kold. Kagen skal falde lidt sammen medens den køler af.

    Svar
  18. fru Winther

    Den bog ser fantastisk ud 🙂
    Jeg er mest en brødbager, men for ganske nyligt har min farmor på 88 år afsløret sin opskrift på smørkringle – det er bare nemt og usandsynligt godt!!! ♡

    Svar
  19. Lis Nielsen

    Det er lige mig. Jeg elsker at bage. For tiden er yndlingsopskriften græskar – chokolade chips muffins

    Svar
  20. Gitte

    Sikke en skøn bog. Min favorit for tiden er grydebrødet – det er nemt og brødet bliver så lækkert,

    Svar
  21. toveekkelundTove

    Elsker æblekage med smuldredej

    Svar
  22. Jan K.

    Min yndlings opskrift er Søsterkage, Jeg synes smagen er eminent. ;o)

    Svar
  23. Mette Bjerregaard

    Min ynglings bageopskrift må bestemt være min svigermors opskrift chokolade brownie med karamel top af karamelliseret kondenseret mælk. Serveres med vanilieis og frisk frugt. Mums

    Svar
  24. mabrsa

    Hvor ser den lækker ud! Jeg kunne godt trænge til noget nyt inspertion fra hele verden. Så den her vil helt sikkert være perfekt!. Noget af det jeg holder meget af, er muffins, småkager osv. Jeg er specielt hel vild med nogle muffins som min mor laver med dami stykker i osv.

    Svar
  25. Ingrid

    Uh har to ynglings bageopskrifter: Det er min rabarber crumble og min mazarintærte. De to kager er vidt forskellige og smager helt vildt fantastiske. Alle jeg kender bliver mega glade når de opdager jeg har bagt lige netop disse her to til en hyggelig dag/aften komsammen 🙂

    Svar
  26. Lene

    Hej.
    Lækker bog med hele verden ind i mit køkken. Min yndlingsopskrift er rabarber crumble, som jeg lige har lavet igår med havens sidste rabarber.

    Svar
  27. Anette Sidor

    hmm… mon ikke det er brownie, der vinder igen..

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!