ForsideSalaterSurkål eller Sauerkraut

Kommentarer

Surkål eller Sauerkraut — 3 kommentarer

  1. Tak for opskriften. Den vil jeg prøve. Køber ellers surkål på dåse, men der er jo mere sport i at lave den slags ting selv.

    Lige et spm.:

    Du skriver: “Stil glassene et lunt sted omkring 21 grader i 1 2 uger”

    Mener du i 12 uger, eller mener du 1-2 uger?

    Mvh, Preben Kristensen

    • Hej Preben
      Kan kun anbefale, at gøre det selv :-).
      Jeg mener 1 – 2 uger, får jeg også lige rettet til. Nogle anbefaler også 3 – 4 dage, men jeg synes ikke at min surkål endnu er klar efter 1½ uge.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Pingback: Kimchi Koreansk Kål |

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen