ForsideHovedretterBoeuf Stroganoff

Kommentarer

Boeuf Stroganoff — 14 kommentarer

  1. Lækkert! Sauté Stroganoff er virkelig en gudespise… Men skal man ikke holde sig til at bruge filet/mørbrad til en Sauté Stroganoff? Er man ikke over i en Braisé Stroganoff, hvis man bruger f.eks. bov?

    • Når vi ser på, hvad Sauté og Braisé betyder har du ret i, hvilke udskæringer af oksekød der er bedst til, hvad. Derfor har jeg i overskriften kun kaldt den Beouf Stroganoff, og i ingredienslisten skrevet de forskellige udskæringer man evt. kan bruge. Jeg ville nok selv bruge en mørbrad til andet en en Stroganoff, da jeg synes de billigere udskæringer fungerer fint til denne ret.
      /Søren

  2. Hej Søren,

    En rigtig fin klassiker, som det er dejligt at blive mindet om.

    Blomsterne i salaten er jeg (selvfølgelig) vild med, men jeg undrer mig over, at du skriver, de er fra hvidløgspurløg, for jeg synes, de plejer at være hvide???

    Er din blomst ikke svagt lilla?

    Hav en dejlig weekend.

    Mange hilsner, Mette

    • Hej Mette
      1000 Tak :-). Blomsterne er lys lilla i farven. Det eneste jeg ved er, at på planteskolens skilt stod der hvidløgspurløg? Jeg var ikke klar over, at der fandtes hvid hvidløgspurløgsblomster. Smagen fra dem jeg har en kraftig hvidløgssmag.
      Og rigtig god weekend til dig.

      /Søren

  3. Pingback: Boeuf Daube | GASTROmad

  4. En stegetid på 1 time eller mere gælder de billiegere stykker kød. Pointen her er, at detb helst skal være rødt okskød, altså filet eller mørbrad som kun lynjsteges et munutg eller to, og altså er smørmørt. vh Ivar

    • Hej Ivar
      Det er rigtigt, at oprindeligt er det f.eks. er filet eller mørbrad der bruges i opskriften, da det lynsteget. Men pga. prisen ved filet og mørbrad kan som jeg beskriver billigere kød også bruges.
      /Søren

  5. Hej Søren. Jeg vil rigtig gerne lave denne Stroganoff med oksemørbrad g fløde som ikke skiller. Problemet er, at jeg ikke kan tåle paprika og peberfrugter. Mit spørgsmål er, hvad kan man bruge i stedet for. Jeg vil blive rigtig glad for et svar, da der er paprika i rigtig mange opskrifter.

    På forhånd tak!
    Susanne

    • Hej Susanne
      Udfordringen er, at der i den originale opskrift er paprika i :-). Jeg gætter på, at du heller ikke kan tåle chili pulver, da de er i familie med peberfrugten, da en mild chipotle måske kunne være et alternativ. Mit bud er, at du bruger lidt mere hvidløg og tomat koncentrat end det jeg har skrevet i opskriften og 2 – 4 fire hele gode smagfulde tomater. Du kan evt. også komme ekstra Fanøskinke eller bacon i for den røgede smag.
      Om det ligefrem kan erstatte paprikaen er jeg i tvivl om, men du kommer lidt tættere på.
      Jeg ser frem til, at høre om det :-).
      Mange hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen