ForsideBBQ/GrillLangtidsstegt Kalvecuvette

Kommentarer

Langtidsstegt Kalvecuvette — 12 kommentarer

    • Takker :-).
      Tomaterne var utrolig gode, og havde den perfekte dosering af røgsmag. Jeg lavede i går en ketchup, hvor jeg røgede store tomater til den. De fik ca. 45 minutter, og der ramte jeg nok med noget held, den rigtige røgsmag igen.

  1. Pingback: kalveculotte | Dansk Kalvekød

  2. Pingback: Opskrift - Langtidsstegt kalveculotte |

  3. Halløj der
    Har 7 kalveculotter jeg skal langtidstege på samme tid, nogle råd?
    Er ikke mester i køkkenet, så lidt hjælp vil være super..

    • Hejsa. Mit råd vil være, at du steger dem i en ovn med varmluft, så du er sikker på samme 60 grader i hele ovnen. På den måde kan du have culotter øverst og nederst i ovnen.
      For at sikre at kernetemperaturen ikke driller kan det være en ide, at have to termometere. Du sætter en til i en culotte øverst og i en culotte nederst. På den måde sikrer du, at temperaturen ikke snyder.
      Held og lykke.
      Og god weekend.
      /-Søren

  4. Hej Søren,

    Lækker opskrift.
    De 6 dl. kalvefond du har i ingredienslisten, er de til at koge perlebyggen i?

    Hilsen
    Asbjørn

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen