Grill opskrifter
Grillopskrifter
Grill retter
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
Udvalgte grill opskrifter
Rugbrødslagkage
Rugbrødslagkage med solbær eller nærmere sagt Brødtort er en ægte Sønderjysk klassisk lagkage, som smager fantastisk. Har du et rest rugbrød uden kerner tilovers, er det en perfekt måde at bruge det på, og serverer denne skønne rugbrødslagkage til dine gæster. Jeg er...
Sichuankylling
Sichuankylling med det særlige sichuanpeber er en klassisk kinesisk wokret fra Sichuan provinsen i Kina. En lækker krydret wokret med utrolig sprøde kyllingestykker og den dejligste smag af krydderier, sichuanpeber og chili. Den er ikke chili stærk, men nærmere...
Ribollita
Ribollita er en ægte italiensk klassiker, der kombinerer enkle ingredienser til en lækker fyldig og smagfuld suppe. Ribollita passer perfekt til en kold vinter eller når foråret begynder at dukke frem. Denne toscanske specialitet er kendt for sine rustikke råvarer....
Den sorte gryde
Den sorte gryde er en lækker smagfuld og kraftig gryderet som jeg synes er perfekt som både hverdagsmad og gæstemad. Dens simretid sørger for at kødet bliver utrolig mørt og saucen får en dyb skøn koncentreret og lækker smag. Sorte gryde med oksekød vil jeg kalde en...
Sigtebrød
Gammeldags sigtebrød med kærnemælk giver et dejlig franskbrød med en tæt krumme. Opskriften på dette skønne brød tager ikke lang tid at bage. Gammeldags sigtebrød er med kærnemælk og selvfølgelig sigtemel. Brødets faste krumme gør, at vi holder rigtig meget af det....
Empanadas
Empanadas er en uundgåelig klassiker fra Sydamerikanske, som minder om pirogger med sprød dej og smagfuldt fyld. De kan varieres i det uendelige og er perfekte til både aftensmad, frokost og madpakken. Fyldet kan være oksekød som man bruger i Argentina og Peru, mens...
Aji Sauce
Den skønne peruvianske Aji sauce, også kaldet grøn sauce, er perfekt som dip, sauce og dressing til mange ting. Jeg er vild med dens smag, der passer perfekt til Empanadas, Kyllingelår på Grill, Tacos med Kylling og mange flere retter. Den kan også bruges som dressing...
Tunmousse
Lækker cremet tunmousse uden husblas, men med cremefraiche er en skøn og nem ret, der kan bruges til frokost eller forret. Den er utrolig nem at blande sammen og passer også godt til madpakken. Tunmousse startede med at være populær fra 1960´erne og 1970´erne i USA...
Broccolisalat
Broccolisalat er i min verden en klassisk salat bestående af små broccoli stykker med bacon vendt i en utrolig lækker dressing. Jeg er stødt på den på kurser, buffetborde eller en del af en catering menu. Broccolisalaten bliver ikke ringere af at være en ægte klassisk...
Hakkebøf med bløde løg
Hakkebøf med lækre bløde løg og brun sovs fra panden er en ægte klassiker, som smager fantastisk. En ret jeg husker fra min barndom og med mange forskellige navne som hakkedrenge med bløde løg, bøf eller bare hakkebøf med løg. I og for sig er det en meget enkel...