ForsideFisk og SkaldyrRødspætter med tre slags løg og bakskuld

Kommentarer

Rødspætter med tre slags løg og bakskuld — 6 kommentarer

  1. Jeg ved det er et gammelt indlæg, men det ser ud til at være en meget lækker ret! Hvad ville du lave til, hvis retten skulle serveres som hovedret? 🙂
    Mvh Katrine

    • Hej Katrine
      Det er et lidt ældre indlæg, som jeg næsten har glemt alt om. Så fedt at du kommenterer det :-).
      Jeg kan dog huske, at det smagte rigtig godt.
      Jeg tror som hovedret ville jeg serverer blancherede blomkålsbuketter til, eller sautere dem møre på en pande.
      Dertil ville nogle sprøde kartofler som Pommes Fondante, https://gastromad.dk/kalvehojreb-med-bearnaice-sauce-og-pommes-fondante/ måske også gå til.
      God fornøjelse med retten, som jeg gerne vil høre, hvordan den smagte :-).
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Tak for en god opskrift, brugte den med tigerrejer i psnko rasp og almindelige rejer hvidvinsdampet i stedet for, da det var det jeg trak af kurv til min svendeprøve som delikatesse slagter. Det høstede jeg et 12 tal på inkl en dessert og en hovedret til min 3 retters menu.

    • Hej Lizette
      Først og fremmest stort tillykke med 12 tallet, stærkt gået :-).
      Dernæst, hvor er jeg stolt over, at du har brugt noget af min opskrift til din svendeprøve.
      Af nysgerrighed, hvad lavede du til hovedret og dessert?
      Bedste hilsner
      Søren

      • Lavede lammeculotte, med ovnbagt pastinak og gullerod vent i spidskommen og koriander. rødbeder og fennikel vent i hindbær balsamico ovnbagt. En blancheret og et stegt stk forårsløg. Og en cremet fløde sauce på østershatte.

        Desserten blev en cheesecake burle med blåbær hvor bunden var digestive som var blandet i smeltet sukker og smør.

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen