ForsideFisk og SkaldyrRødspætter med tre slags løg og bakskuld

Kommentarer

Rødspætter med tre slags løg og bakskuld — 2 kommentarer

  1. Jeg ved det er et gammelt indlæg, men det ser ud til at være en meget lækker ret! Hvad ville du lave til, hvis retten skulle serveres som hovedret? 🙂
    Mvh Katrine

    • Hej Katrine
      Det er et lidt ældre indlæg, som jeg næsten har glemt alt om. Så fedt at du kommenterer det :-).
      Jeg kan dog huske, at det smagte rigtig godt.
      Jeg tror som hovedret ville jeg serverer blancherede blomkålsbuketter til, eller sautere dem møre på en pande.
      Dertil ville nogle sprøde kartofler som Pommes Fondante, https://gastromad.dk/kalvehojreb-med-bearnaice-sauce-og-pommes-fondante/ måske også gå til.
      God fornøjelse med retten, som jeg gerne vil høre, hvordan den smagte :-).
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen