ForsideFjerkræKyllingebryst Sous Vide

Kommentarer

Kyllingebryst Sous Vide — 6 kommentarer

  1. Hej,
    Spændende, havde ikke selv tænkt på kylling i sous vide. Jeg har selv fået en maskine i julegave og mit mål er at forsøge mig med nogle af de med nogle af de mere seje og unormale anvendt udskæringer af koen. Så når du nu spørger ☺ så kunne jeg godt tænke mig at du også havde denne fokus ☺
    Tak for et godt site.
    Jens

    • Hej Jens
      Tak for rosen :-).
      Den fokus (udfordring) vil jeg da tage op her i det nye år. Udover spidsbrystet, som er et af de sejere stykker :-).
      Bedste hilsner
      Søren

    • Hej Martin
      Tillykke med Sous Vide maskinen :-). Spareribs har jeg slet ikke tænkt på, men lyder da som en god ide, der vist skal afprøves på et tidspunkt. Hvis du nu kommer mig i forkøbet der du selvfølgelig velkommen til, at smide en kommentar om resultatet.
      De bedste hilsner
      Søren

      • Jeg var heldig at få 5 kg. krogmodnede ribben 🙂
        De blev skåret op i stykker ´a 3-4 ribben, krydret med salt, peber og barbecuesovs – vacuumeret og trak på køl i et døgn.
        Derefter 65 grader i Sous Viden i 48 timer.
        Tørrede dem af. Gav nogle af dem mere barbecuesovs inden grillning, og grillede andre uden ekstra sovs.
        Begge dele var HERLIGT!

        • Hej Vibeke
          Super skønt, at læse, og lyder jo fantastisk lækkert.
          Var ribbenene af svin?
          Den må vist på bloggen til foråret :-).
          Tak for inspiration.
          Bedste hilsner
          Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen