Om lidt er det allerede Påske, og hvad skal man serverer for gæsterne. Jeg har samlet et udvalg af forskellige opskrifter, som du kan gå på opdagelse i.
Her i påsken er der rig mulighed for, at gøre brug af årstidens ingredienser som torskerogn, stenbiderrogn. ramsløg og nye lam.
• Røget Sild med stenbiderrogn. En lækker frokostret, hvor du kan blære dig med en hjemmerøget sild.
• Stenbiderrogn og rygeostecreme. Perfekt til påskefrokosten og snapsen.
• Torskerogn med stenbiderrogn. Denne ret kan både serveret til frokostbordet eller som en let hovedret.
• Rejecocktail med Stenbiderrogn. Hvem kan ikke huske rejecocktails, da de serveret i stimer i 70´erne. Men den smager stadig rigtig godt og er nem, at tilberede.
• Kåldolmer med lammekød. En anden måde, at bruge lammet på, som får tankerne tilbage til en sommer i Grækenland.
• Lammebov marineret i ramsløg. Hvorfor ikke kombinerer lam og ramsløg med hinanden?
• Langtidsstegt Lammekølle. Det er næsten pulled lam, så mørt bliver kødet når det bliver langtidsbagt i en römertopf.
• Ramsløg marinerede lammeculotter. Små culotter af lam, hvor de er marineret natten over.
• Kanin i sennep. I stedet for påskeharen er denne ret med kanin og et skøn fransk klassiker.
• Safran Snaps. Er en passende snaps til påskebordet og lammet.
I ønskes alle en rigtig god påske.
0 kommentarer