og

Ideer til Påskebordet

af | 31. mar 2015 | Forretter, Frokost, Hovedretter, Lam, Opskrifter

Om lidt er det allerede Påske, og hvad skal man serverer for gæsterne. Jeg har samlet et udvalg af forskellige opskrifter, som du kan gå på opdagelse i.

Her i påsken er der rig mulighed for, at gøre brug af årstidens ingredienser som torskerogn, stenbiderrogn. ramsløg og nye lam.

Røget Sild med stenbiderrogn. En lækker frokostret, hvor du kan blære dig med en       hjemmerøget sild.

Roeget Sild

Stenbiderrogn og rygeostecreme. Perfekt til påskefrokosten og snapsen.

Torskerogn med stenbiderrogn. Denne ret kan både serveret til frokostbordet eller som en let hovedret.

Rejecocktail med Stenbiderrogn. Hvem kan ikke huske rejecocktails, da de serveret i stimer i 70´erne. Men den smager stadig rigtig godt og er nem, at tilberede.

Kåldolmer med lammekød. En anden måde, at bruge lammet på, som får tankerne tilbage til en sommer i Grækenland.

Ostilam

Lammebov marineret i ramsløg. Hvorfor ikke kombinerer lam og ramsløg med hinanden?

Langtidsstegt Lammekølle. Det er næsten pulled lam, så mørt bliver kødet når det bliver langtidsbagt i en römertopf.

Ramsløg marinerede lammeculotter. Små culotter af lam, hvor de er marineret natten over.

Lammeculotte

• Kanin i sennep. I stedet for påskeharen er denne ret med kanin og et skøn fransk klassiker.

Safran Snaps. Er en passende snaps til påskebordet og lammet.

I ønskes alle en rigtig god påske.

Påskeliljer

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!